SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Rafa Nadal este fan Game of Thrones » Cine este personajul favorit

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 12:27

Rafael Nadal a acordat un interviu pentru Mapfre, unul dintre sponsorii săi, în care și-a împărtășit preferințele în diverse domenii.

"Îmi place serialul Urzeala Tronurilor. E foarte imprevizibil și acest lucru te face să-l urmărești. Dintre personaje, sunt unele care au reușit să supraviețuiască și le-aș lua cu mine oriunde, așa cum este cazul lui Tyron Lannister", a spus liderul mondial.

El a mai afirmat că i-ar fi plăcut să joace un meci pe zgură cu Bjorn Borg: "Se spunea că e invincibil, mai ales pe zgură. Mi-ar fi plăcut să experimentez forța sa". Cât despre superputerea pe care ar vrea să o aibă, Nadal a răspuns: Mi-ar plăcea să pot vindeca bolile care nu au leac în ziua de azi".

Ibericul a mai spus că îi place să petreacă timp cu prietenii, să viziteze locuri din natură, dar și că este fascinat de clădirile mari și că îi place mâncarea japoneză și cea mediteraneeană.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  24 Noiembrie 2017, 20:01

Cred că personajul preferat și al lui Mimi Scoica e Tyron Lannister ... L-ar aduce la fc5b , că ce mi-e Elton ce mi-e piticul ăsta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează