SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Rafael Nadal a fost trimis acasă de un compatriot » Turneul de la Miami a mai oferit o surpriză uriaşă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 10:29

Surprizele eliminărilor din turneul de la Miami au început să apară şi la masculin. Primul care a părăsit competiţia a fost spaniolul Rafael Nadal.
Rafael Nadal, numărul 3 mondial, a fost eliminat în turul trei de la Miami, după ce a fost învins de un alt spaniol, Fernando Verdasco, scor 6-4, 2-6, 6-3. Interesant este că Verdasco avea o singură victorie în precedentele 15 meciuri cu Nadal.

Tot în turul trei a fost eliminat şi elveţianul Stan Wawrinka, al şaptelea favorit, după ce a fost învins de francezul Adrian Mannarino, locul 32 ATP, scor 7-6 (4), 7-6 (5).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează