SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN/17-30 IANUARIE 2011

Rafael Nadal a părăsit în lacrimi Australian Open după ce a fost învins de David Ferrer, scor 4-6, 2-6, 3-6

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 18:17

Numărul unu mondial, Rafael Nadal, a părăsit Australian Open în sferturi. El a fost învins de compatriotul său, David Ferrer, în trei seturi, 4-6, 2-6, 3-6.

Rafael Nadal îşi dorea să cîştige Australian Open, în speranţa că va putea face primul pas spre cîştigarea unui Grand Slam de carieră.

Numărul unu mondial, Rafael Nadal, a părăsit Australian Open în sferturi. El a fost învins de compatriotul său, David Ferrer, în trei seturi, 4-6, 2-6, 3-6.

Rafael Nadal îşi dorea să cîştige Australian Open, în speranţa că va putea face primul pas spre cîştigarea unui Grand Slam de carieră.

Cel mai bun jucător de tenis din lume a ratat şansa de a deveni singurul jucător care deţine cele 4 turnee importante consecutiv: Roland Garros, Wimbledon, US Open (2010) şi Australian Open.

În semifinală, David Ferrer îl va întîlni pe favoritul numărul 5, Andy Murray. Britanicul a ajuns în semifinale după ce l-a învins pe  ucraineanul Alexandr Dolgopolov, scor 7-5, 6-3, 6-7, 6-3.

La Australian Open 2010, David Ferrer a pierdut în turul doi, în faţa lui Marcos Bagdatis, într-un meci care a durat peste patru ore.

Este a doua semifinală pentru David Ferrer, după cea de la US Open 2007.

"Este un meci mare pentru mine. Nu a fost uşor pentru mine, cu toate că Rafa s-a accidentat în primul set. Mi-am urmat planul pentru acest meci, am jucat agresiv şi am venit şi la fileu. Cu toate acestea, dacă Nadal nu ar fi fost accidentat nu ştiu care ar fi fost finalul acestui meci.

Am avut două săptămîni extraordinare aici şi ţin să le mulţumesc spectatorilor care m-au încurajat. Cu Andy Murray o să încerc să joc cît mai bine", a spus David Ferrer după meciul extraordinar pe care l-a făcut împotriva numărului unu mondial, Rafael Nadal.

Nadal a părăsit terenul în timpul primului set pentru a primi îngrijiri medicale în urma unei accidentări la coapsa dreaptă şi a cerut de mai multe ori time out.

Suferinţa vizibilă l-a împiedicat pe Nadal să revină în meci şi să-l întoarcă în favoarea sa.

Foto: australianopen.com şi daylife.com

Vezi aici cum a comentat Nadal acest meci!

Vezi aici cum a comentat Ferrer această victorie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
andreiyutz@yahoo.com
[email protected]  •  26 Ianuarie 2011, 23:45

In primul rand aceste expresii gen dopaj, gen ca este prea umflat si ia cine stie ce chestii pt muschi nu isi au rostul.nu cred ca nadal este singurul cu un astfel de fizic de asa zis culturist exemplu monfils,verdasco,chiar roddick.dar nah cei ce nu vor nu observa.nadal este alaturi de federer unul dintre cei mai mari tenismani.nu are rost o comparatie.sa nu uitam ca atunci cand fedex castiga tot nu erau jucat care ii puneau probleme.insa nadal este singurul care a reusit sa-l opreasca.

brto
brto  •  26 Ianuarie 2011, 20:19

hahaha, bai bdgeorge esti bolnav, masa musculara pe care o are nadal o faci in cativa ani fara sa fii culturist:))). Daca faci sala calumea, ai odihna si cele mai bune suplimente(legale) in 2 ani ajungi cum era rafa pe la 20 de ani, si daca incepi la 16 17 si ai un genetic bun ajungi instant acolo. Da tu esti slabut, n-ai intrat intr-o sala de forta in viata ta, nici nu stii cu ce se mananca facutul muschilor, du-te pe la sala si dupa mai vino si vorbeste despre muschi

lilianna16
lilianna16  •  26 Ianuarie 2011, 19:26

super cred ca o sa castige Federer :)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează