SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Rafael Nadal s-a accidentat şi nu va participa la Masters-ul de la Paris

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Rafael Nadal, numărul unu mondial ATP, nu vafi prezent pe tabloul principal al turneului de la Paris-Bercy, turneu care debutează duminică.

Rafael Nadal, numărul unu mondial ATP, nu vafi prezent pe tabloul principal al turneului de la Paris-Bercy, turneu care debutează duminică.

Ibericul, care a jucat ultima partidă pe 14 octombrie, cînd a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de la Shanghai de austriacul Jurgen Melzer.

Nadal a jucat finala la Masters-ul de la Paris în 2007, în timp ce anul trecut a ajuns pînă în semifinale. Spaniolul a jucat la 18 turnee consecutive de ATP World Tour Masters 1000 şi în 33 din ultimele 35 turnee de Masters.

Liderul mondial trebuia să dispute la Bercy ultimul turneu înainte de Masters-ul de la Londra, care se va desfăşura în perioada 21-28 noiembrie.Rafael Nadal a reuşit cel mai bun sezon al carierei, cu şapte titluri cîştigate, dintre care trei de Grand Slam (Roland-Garros, Wimbledon şi US Open).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
twilight
twilight  •  06 Noiembrie 2010, 21:25

Nashpa! Dar e si ceva bun in toata chestia cu accidentarea. Nu va avea de aparat la anul niciun pct la Paris. Anul acesta si asa are prea multe pct. Oricum termina nr 1. Vamos Rafa ! Turneul Campionilor de la Londra e al tau.

freddy9adu
freddy9adu  •  06 Noiembrie 2010, 11:40

a jucat finala in 2007, nu s-a impus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează