SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ACAPULCO

Rafael Nadal s-a accidentat și va pierde puncte importante » Ce diferență va fi între el și Federer la finalul săptămânii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 10:01

Rafael Nadal (2 ATP) s-a retras de la turneul de la Acapulco din cauza unei accidentări la coapsa dreapta.

Spaniolul nu a mai jucat un meci de pe 23 de ianuarie, când a abandonat în setul decisiv al sfertului de finală de la primul Mare Șlem al anului, contra lui Marin Cilic. 

"E dificil să iei o astfel de decizie. Ieri, în timpul ultimului antrenament, am simțit o durere. Am mers la spital pentru a face niște teste. Au descoperit niște lichid. Trebuie să fac o analiză mai amănunțită. Durerea este în aproximativ același loc cu accidentarea de la Australian Open. Trebuie să fiu sigur că nu e o recidivă", a declarat Nadal pentru atpworldtour.

Nadal va pierde cele 300 de puncte dobândite anul trecut pentru calificarea în finala turneului mexican, pierdută în fața lui Sam Querrey, scor 6-3, 7-6, dând distanță față de liderul circuitului, Roger Federer. La finalul săptămânii diferența dintre cei doi va fi de 600 de puncte. 

Locul lui Nadal pe tabloul principal a fost luat de japonezul Taro Daniel.

1,642,795 $este fondul total de premiere al turnului ATP Acapulco

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează