SPORTURI  »  TENIS  »  SPANIA

Rafel Nadal a cîştigat turneul de la Barcelona!

FOTO: Andreu Dalmau - EFE, pentru Mundo Deportivo +1   FOTO
FOTO: Andreu Dalmau - EFE, pentru Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 21:39

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a câştigat pentru a şaptea oară turneul de la Barcelona, după ce l-a învins, scor 7-6 (7/1), 7-5, pe compatriotul său David Ferrer, informează AFP, uitat de mediafax.

Cu această victorie, a 34-a consecutivă a numărului doi mondial la Barcelona, Nadal şi-a asigurat al doilea titlu al sezonului, la o săptămână după ce a câştigat Mastersul 1000 de la Monte Carlo.

La dublu, titlul a fost câştigat de polonezii Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, care au învins cuplul spaniol Marcel Granollers/Marc López, scor 2-6, 7-6 (9/7), 10-8.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andrsj
andrsj  •  30 Aprilie 2012, 16:55

Super pe naaiba. Ai vazut meciul, sau un summary? Ferrer a avut ocazia sa inzhida set-ul si in primul si in al doilea..a jucat frumos, ofensiv. Doar nenorocul si jocul tipic al lui Nadal au salvat situatia. Oricum, Nadal are unul din cele mai urate stiluri de joc ever.

vandersaar
vandersaar  •  29 Aprilie 2012, 23:43

Super Nadal, o victorie la Roma ii da un moral bun pt Roland Garros.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează