SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Raluca Olaru a fost eliminată de la Roland Garros în primul tur

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2009 00:00

Tenismena Raluca Olaru a fost eliminată, duminică, de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului, după ce a pierdut meciul cu rusoaica Anastasia Pavliucenka, din primul tur, informează site-ul competiţiei dotate cu premii în valoare de 16.150.460 de euro.

Pavliucenka, favorita numărul 27, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2. Pentru participarea la Roland Garros, Olaru va fi recompensată cu 15.000 de euro.

România mai are 3 reprezentante pe tabloul principal al probei de simplu. Edina Gallovits va juca şi ea împotriva unei favorite, Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 22, iar cel mai bine clasată româncă din topul WTA, Sorana Cârstea, va întâlni o jucătoarea venită din calificări, americanca Carly Gullickson. Monica Niculescu se va confrunta cu Aleksandra Wozniak (Canada), favorită numărul 24.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  24 Mai 2009, 14:06

felicitari totusi dar era bine daca trecea de turul 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează