SPORTURI  »  TENIS  »  GALA CAMPIOANELOR

Ramona Farcău vinde bilete la Vâlcea pentru Gala Campioanelor! Ce planuri are fosta mare jucătoare de handbal

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 16:49

Vineri 21 iulie, între orele 16.00 – 18.00, fanii care doresc să îşi achiziţioneze bilete pentru meciul de retragere al Ramonei Farcău, pot veni la Sala Traian, unde fosta handbalistă a Oltchim se va ocupa personal de vânzarea biletelor şi le va oferi o sesiune de autografe.

Ramona a vorbit și despre adevăratul motiv pentru care a renunțat la handbal, dar și despre viitoarele proiecte în care este implicată.

- Care sunt principalele motive pentru care ai ales să organizezi acest meci de retragere?
- Mi-am dorit ca la final de carieră să am toţi oamenii dragi alături, foste colege, foşti antrenori şi conducători, împreună cu care am trăit atâtea momente de bucurie. În plus, dacă tot am avut ideea unui astfel de moment, ar fi fost păcat că iubitorii handbalului să nu se fi bucurat de un astfel de eveniment. M-am gândit să le ofer şi celor care sunt nostalgici după ceea ce a însemnat Oltchimul pentru handbalul românesc, să revadă pe viu echipa, şi în acelaşi timp, pentru tinerii care nu au apucat să se bucure de meciurile Oltchimului, să le arătăm care a fost starea de spirit a unui fenomen sportiv, numit Oltchim. Oltchim 2010 – Gala Campioanelor este atât un prilej de aducere aminte a fenomenului handbalistic de la Vâlcea, dar şi o predare de ştafetă, către generaţia tânără, ţinând cont de faptul că tot mai multe jucătoare din generaţia mea, au renunţat sau sunt pe cale să renunţe la activitatea handbalistică.

- Evenimentul de la Vâlcea va fi singurul de acest gen pe care îl vei organiza sau să ne aşteptăm şi la altele?
- Vor urmă şi alte proiecte similare, veţi vedea, toate la timpul lor. Singurul detaliu pe care vi-l pot oferi în momentul de faţă este acela că vom schimba sala de handbal cu stadionul de fotbal. Până atunci, să ne bucurăm de spectacolul din 5 august de la Vâlcea. Biletele se pot procura online, de pe www.myticket.ro şi de la casa de bilete de la Sala Traian, pe data de 4 şi 5 august.

- Până la urmă ţi-ai recuperat banii de la Dinamo şi de la Ploieşti, pentru că ştim că ai jucat handbal gratis în ultimii ani?
- Nu despre bani este vorba aici, ci despre principii. Nu am fost genul de sportiv care să aştepte ziua de salariu, mi-am chibzuit veniturile şi am fost extrem de tolerantă cu cei care ar fi trebuit să asigure finanţarea echipelor. Problema cea mai mare este faptul că nu este normal ca sportivii să fie minţiţi, amânaţi, plimbaţi pe la comisii şi puşi să achite taxe de judecată, pentru a-şi recupera drepturile financiare. Până când cluburile sportive nu vor scăpa de aşa-zişii conducători cu pretenţii şi cu buzunare goale, lucrurile nu se vor îndrepta în sportul românesc.

- Vreo surpriză specială la meciul Gala Campioanelor Oltchim 2010?
- Evenimentul în sine va fi o surpriză, pentru că iubitorii sportului şi în special cei ai handbalului vor avea şansa să revadă echipa de aur a Oltchimului, din 2010. În plus, se vor bucura de un adevărat show, cu spectacol de lumini, sonorizare, invitaţi de top şi multe altele. Fanii Oltchimului îşi vor putea procura articole care marchează acest eveniment, precum tricouri personalizate, eşarfe, magneţi, de care să se poată bucura peste ani, amintindu-şi cu drag, de această echipă minunată. Tot la capitolul surprize, aş vrea să le spun celor care vor fi prezenţi la eveniment, faptul că, pe baza biletului de intrare, vor fi înscrişi la diverse tombole, unde pot câştiga premii oferite de parteneri şi de firma organizatoare, RFH Sports & Management. Vineri 21 iulie, între orele 16.00 – 18.00, fanii care doresc să îşi achiziţioneze bilete, pot veni la Sala Traian, unde personal, mă voi ocupa de vânzarea biletelor şi le voi oferi o sesiune de autografe.

- După meciul de gala care vor fi proiectele Ramonei Farcău?
- Voi demara un alt proiect, în handbal, un club sportiv, cu două secţii de handbal, masculin şi feminin, mă voi implică în managementul carierei unor sportivi şi antrenori, pe care îi vom reprezenta prin RFH Sports & Management, vom organiza tabere de vară pentru copii şi multe alte proiecte, în zona de sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează