SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Reacție de campioană » Primul mesaj al Simonei Halep după calificarea istorică din Canada

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 15:00

Simona Halep n-a participat la confruntarea din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Cupei Fed, însă a ținut să le transmită un mesaj colegelor de echipă după victoria răsunătoare obținută în fața Canadei, scor 3-2.

Cea mai bună jucătoare din România a postat un mesaj pe facebook pentru colege după succesul din Montreal: ”Echipa României a jucat meciuri memorabile în Canada! Felicitări fetelor care au adus România în Grupa Mondială a Fed Cup!”.

Halep joacă în această săptămînă la turneul din Stuttgart și nu a evoluat împotriva Canadei, acuzînd oboseala acumulată după parcursul senzațional din SUA, titlul la Indian Wells și semifinale la Miami.

 

Echipa României a jucat meciuri memorabile în Canada! Felicitări fetelor care au adus România în Grupa Mondială a Fed...

Posted by Simona Halep on 20 Aprilie 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
wishmaster
wishmaster  •  21 Aprilie 2015, 10:07

pe scurt: ipocrita si necivilizata natie suntem ...

wishmaster
wishmaster  •  21 Aprilie 2015, 10:05
Postat de traian_v pe 20 Aprilie 2015, 17:38

Fane-Gazon, v-am citit postarile pe diferite articole cu interes. Dar cu acesta ati cam dat-o in bara. Domnisoara care joaca tenis nu este in nici un fel ambasadoarea Romaniei, ocazia asta a avut-o si ratat-o weekend-ul acesta. Ea se reprezinta in nume personal, castiga bani pentru ea insasi, da, plateste (sau nu) impozite in Romania, dar cam asta e tot. Eu ma dezic cu totul de a fi concetateanul dansei, daca o vad pe strada o las sa treaca prima pentru singurul motiv ca e femeie. In rest, zero valoare morala, pentru mine este un zero barat d.p.d.v. al caracterului... Sper din suflet sa iasa de la Stuttgart cat mai repede sa mearga in concediu si sa se gandeasca bine la ceea ce a facut si la loialitatea ei (daca exista) pentru tara in care s-a nascut.

sa se gandeasca la ce? la loialitate pentru cine? pentru tara care ce a facut pentru ea? pe bune, am senzatia ca inca n-am scapat de monstruozitatile retoricii ceausiste si locurile comune specifice perioadei ... sunteti nebuni astia care o criticati acum sau ce? pai e ca si cum ne-am supara acum pe toti aia plecati la munca in strainatate, ca nu vin vara sa ne stranga recoltele de pe camp, iarna sa ne dea zapada de pe strada si toamna sa ne adune frunzele uscate, ca doar e indatorire patriotica, nu? alooo, mai subtire bre cu munca patriotica, suna naspa rau si unii au murit tocmai ca sa nu mai fim obligati sa facem "munca patriotica" ... stii, daca toti ne-am face treaba perfect la locurile noastre de munca, n-ar mai fi nevoie de asa ceva, iar sportivii ar participa la competitii de acest gen, strict dupa criterii sportive, nu dupa cai verzi pe pereti, gogosi de-astea umflate cu patriotism de opereta! in halul in care era de obosita dupa PERFORMANTA de la IW si Miami, poti sa bagi mana in foc ca nu pierdea ambele jocuri in Canada? ce-ati mai fi zis atunci, toti "patriotii" astia gonflati de pe net? aaa, neserioasa, albaneza, machidoanca, mai bine statea acasa daca stia ca nu mai poate etc etc etc ... numai chestii dragute, logice si de bun simt, asa cum stie natia asta sa se faca remarcata peste tot! singura ei greseala a fost chestia cu obligatia de la Stuttgart, cand putea sa spuna pur si simplu: sunt mult prea obosita si as face mai mult rau decat bine

balauru48
balauru48  •  20 Aprilie 2015, 21:05
Postat de Adrian Mihalache pe 20 Aprilie 2015, 18:51

Chiar ca nu puteti intelege strategia tenisului! Pentru asta iti trebuie calm si cunostiinte despre acest sport! Simona vrea sa-si faca mana pentru dublu!!!!!!!! Pentru edificare observati locurile la dublu ale jucatoarelor din Italia si ale celorlalte jucatoare din celelalte 6 echipe din grupa mondiala care stau toate mai bine ca ale noastre!!!!!!!! Vrea sa fie pregatita pentru orice situatie care ar aparea in meciurile urmatoare din FED CUP! Sunt mandru ca avem atatea fete in primele 100 jucatoare ale lumii!!!!! SUCCES FETELOR !!!!!!!

de ce atatea semne de exclamare?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează