SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

Reacția lui Ilie Năstase când a aflat despre noul iubit al Simonei Halep: "Trebuia să încerce"

Foto: Hepta
Foto: Hepta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 14:45

Ilie Năstase a vorbit despre relația Simonei Halep cu Radu Barbu, după ce primele imagini cu cei doi au fost surprinse de paparazzi în timp ce românca, lider în clasamentul WTA, se afla în vacanță în Italia.

Năstase a afirmat că nu-l cunoaște pe fostul tenisman român, care în prezent antrenează loturi de copii, însă este de părere că Simona Halep va fi mai liniștită cu un prieten lângă ea (AICI detalii despre iubitul Simonei).

"Ea știe ce este mai bine. Oricum, mai mult de locul 1 nu poate fi! E problemă personală, sentimentală, și nu am ce să spun mai mult. E mai liniștită cu prieten lângă ea. Trebuia să încerce!

Dacă a făcut pasul ăsta, înseamnă că este mai bine pentru ea. Eu nu-l cunosc pe acest băiat. Nu e generația mea, e mai tânăr decât mine", a spus Năstase, citat de Libertatea.

Citește și: Simona Halep, în brațele noului iubit în vacanță » Imaginile pe care nu te așteptai sa le vezi! Halep radia de fericire

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 11:23

CORECT.

ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 11:23

CORECT.

1938584056379045
Stere Nurciu  •  08 Noiembrie 2017, 17:41

Ma da voi altceva mai real nu aveti....asta nu este o stire de senzatie....nu este nici un fel de relatie de iubire...nimic adevarat garantez ca asa este.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează