SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Reacţie neaşteptată a unui jurnalist italian: "Le cer scuze fanilor Simonei Halep"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 10:47

Într-un editorial al jurnaliştilor italieni de la Ubitennis, autorul articolului nu o consideră pe Simona Halep, locul 3 WTA, ca fiind o lideră a actualei generaţii.
Pe lîngă Serena Williams şi Maria Şarapova, Victoria Azarenka este văzută a treia lideră a generaţiei. Autorul editorialului are o reacţie neaşteptată la începutul articolului în care le cere scuze fanilor Simonei Halep pentru că n-a inclus-o printre cele trei jucătoare de tenis.

"Le cer scuze fanilor Simonei Halep, dar cred că Azarenka, Şarapova şi Williams încă formează trioul cel mai bun al liderelor din circuitul feminin. Iar în ultima săptămînă am avut pe Azarenka protagonistă la Doha", a notat ziaristul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
robertco
robertco  •  04 Martie 2015, 18:55

un fel de geambasu al lor, fan azarenka. Dreptul lui, Vika insa mai are pana sa-si revina, nici macar pe Safarova sau Cibulkova nu le-a batut anul asta. Si noi ne certam pe top 3?

brancusi
brancusi  •  04 Martie 2015, 15:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mai Iadule,stai omule linistit, nu intelegi ca nu poti repara ce a stricat natura?O simpla privire asupra postarilor acestui supo(.)zitor e mai mult decat edificatoare!Iti foloseste la ceva ca insul mananca din plosca,face clabuci si-l trec oamenii strada?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Martie 2015, 14:05

...daca nici pe specialistii in tenis nu i credem ...atunci pe cine ?...pe vaalahul ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close