SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Reacții din presa internațională după duelul Serena - Halep: "Românii au fost gălăgioși, dar n-a fost atmosferă de meci mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 10:30

Simona Halep a pierdut meciul cu Serena Williams de la Indian Wells, scor 4-6, 3-6, iar reacțiile din presa internațională n-au întârziat să apară.

"Favorita Serena Williams a trecut de un meci greu, dar a obținut o victorie decisivă în fața campioanei din 2015 de la BNP Paribas Open.

Împinsă de la spate de compatrioți, Halep a început tare meciul, însă Williams a fost prea bună, câștigând meciul în 68 de minute, cu 28 de lovituri câștigătoare și doar 24 de erori neforțată", a anunță site-ul WTA.

Bleacherreport.com anunță: "Vom avea o nouă campioană la BNP Paribas. Simona Halep nu s-a putut ridica la înălțimea liderului WTA, Serena Williams".

"Din păcate nu a putut fi o finală. Serena trece de Simona", anunță și tennis.com.

"Rezultatul a fost normal deși Halep a început mai bine. Deși românii au fost gălăgioși, nu a fost o atmoferă de meci mare. Simona trebuie lăudată pentru că a luptat până la capăt", anunță Ubitennis.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 Martie 2016, 22:04

simona fara..curaj(a pierdut meciul de cum a intrat pe teren)normal un meci slab...de asta nemtii sunt unde sunt(kerber)si noi batem apa in piua

plischi
plischi  •  17 Martie 2016, 14:47

atmosfera de mare meci la serena va fi numai cand va juca impotriva lui djokovici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează