SPORTURI  »  TENIS  »  MEDIA

Reacții surprinzătoare în presa internațională după eliminarea Simonei Halep de la Madrid: "Bine ai revenit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 16:50

Presa internațională a reacționat după înfrîngerea Simonei Halep în fața lui Alize Cornet în primul tur de la Madrid, 6-7, 3-6. Rezultatul este privit drept o mare surpriză, Cornet fiind pe locul 28 WTA.

" Alize Cornet a dominat-o pe Halep și a reușit o performanță uriașă în turneul de la Madrid", susține L'Equipe.

"Cornet a avut o evoluție de excepție și a scos-o din competiție pe Halep! E un succes uriaș împotriva finalistei de anul trecut", anunță și Eurosport.

"Bine ai revenit, Alize! Lacrimi de bucurie pentru Cornet după victoria în fața lui Halep. Jucătoarea din Franța a jucat un tenis inteligent, solid, și a profitat de toate erorile numărului 2 WTA. Halep n-a avut nici o soluție pentru a stopa evoluția entuziasmantă a franțuzoaicei", notează și Tennis World.

"Cornet a trimis-o acasă pe Halep de la Madrid. Simona a avut o șansă în primul set, cînd a avut un break și chiar și o minge de set. Alize n-a lăsat-o să o fructifice și s-a impus. În setul 2 misiunea lui Cornet a fost mult mai simplă", susține și Sports Mole.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
826435140743817
Gheorghe Tamas  •  04 Mai 2015, 13:13

Alize de regula a batut-o . Nu mai stiu de cand Simo nu pierdut doua meciuri cinsecutiv. Acum chiar a avut un meci mai slab. Ciudat e ca pierde pe zgura. Nu-i nimic mai este Roma unde sa speram ca n merge i vacanta.

al_io
al_io  •  04 Mai 2015, 11:26
Postat de ataraxia pe 03 Mai 2015, 20:43

halep simona, a atins maximul. asta este, pacat ca nu va ajunge niciodata nr. 1.

eu totusi cred ca nu a atins maximul..... de-asta sunt zeci de turnee de-a lungul anului, la unele poti ajunge foarte sus, chiar castiga, la unele pierzi din primul tur.... asta e , asta e tenisul. Hai Simona

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  03 Mai 2015, 21:20

Sper sa ai dreptate,atita timp cit,va cistige cel putin 1 G.S. si face Turneul Campioanelor macar inca 5-6 ani de acum inainte!Bravo Simona!Hai Simona!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează