SPORTURI  »  TENIS  »  ATP GENEVA

Repetiție excelentă înainte de Roland Garros! Tecău și Rojer au câștigat turneul de la Geneva

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 15:51

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut parte de o săptămână perfectă la Geneva, perechea româno-olandeză încheind acest parcurs, ieri, cu un trofeu.

Ei i-au învins în finala turneului de categorie ATP 250 pe columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah cu 2-6, 7-6(9), 10-6. Pe parcursul celor 112 minute de joc, Tecău și Rojer au salvat și o minge de meci. Până la urmă însă, trofeele de câștigători au ajuns în brațele lor. "A fost o partidă foarte grea. Suntem bucuroși că am reușit să ne impunem și acest trofeu ne dă multă încredere pentru Roland Garros", a spus olandezul.

Horia a prins o zi bună și a fost cel care a punctat decisiv. "E mereu frumos să joci în fața unui public implicat, a fost o săptămână importantă pentru noi. Am câștigat un nou trofeu de care ne vom bucura împreună cu echipa noastră", a spus Horia.

Pentru român este al 31-lea trofeu cucerit în carieră, iar parteneriatul dintre el și olandez a bifat al 14-lea turneu câștigat în total și al patrulea pe zgură.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează