SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Revine după 12 ani! Decizia luată de Maria Sharapova

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 14:32

Rusoaica Maria Sharapova, locul 41 WTA, va participa între 19 și 24 februarie la turneul de la Dubai Duty Free Tennis Championships, de categorie Premier.

Sharapova, câștigătoare a 5 Grand Slam-uri, a primit un wild-card din partea organizatorilor și a decis să-l accepte.

" Maria Sharapova a avut mult succes și a câștigat multe trofee. Acum va întâlni multe adversare puternice, care au șanse egale la titlu. Va fi interesant de văzut dacă poate lupta cu oponenți care vor să ajungă pe prima pagină învingând o legendă", a spus Colm McLoughlin, președintele Dubai Duty Free.

"Maria Sharapova este unul dintre cei mai faimoși atleți din lume. În 2014 a devenit primul jucător de tenis care depășește 15 milioane de fani pe Facebook. Va fi o plăcere să primim un jucător așa popular la Dubai și abia așteptăm să vedem cum se descurcă în fața unor pretendenți la titlu", a declarat și directorul turneului, Salah Tahlak.

Masha revine astfel la Dubai după 12 ani, ea pierzând finala în 2006 cu Justine Henin. La Dubai vor mai participa jucătoare precum Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Madison Keys și Ashleigh Barty.

733.900 $este valoarea premilor de la Dubai Duty Free

Sharapova ar urma să participe și la turneul de la Doha, care începe pe 12 februarie, unde de asemenea a primit un wild-card.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valyomanyd
valyomanyd  •  31 Ianuarie 2018, 21:55

:))))))))))))))))A primit un Wc și a decis să-l accepte ? Serios, adică ea nu a cerut , a fost obligată ? Sunteți praf, nu aveți nici o treabă cu jurnalismul profesionist !!!

mplttev
mplttev  •  31 Ianuarie 2018, 21:06

Iată ce înseamnă banul, se uită că a înșelat sportul, că este o dopată cu ștate vechi și că a ajuns unde a ajuns (să câștige GS) tocmai datorită acestui dopaj cu acea substanță care până acum 2 ani nu era interzisă, tocmai datorită acestor stimulente interzise acum. Se profită de popularitate ei pentru atragerea de reclame și public. Un exemplu foarte prost pentru tinerele tenismene.

indolentu
indolentu  •  31 Ianuarie 2018, 17:49

revine pe baza de invitatie va altfel daca iera sa joace calificari oare mai reusea?si daca da trebuia s o ia de la munca de jos ca n apus o nimeni sa triseze cu dopaju

Vezi toate comentariile (7)
Comentează