SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

Rezultat-șoc în primul tur! Simona Halep, locul 1 la finalul Roland Garros-ului! Totul depinde doar de ea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 15:08

Nemțoaica Angelique Kerber, liderul WTA, a fost eliminată de Ekaterina Makarova în turul I de la Roland Garros, scor 2-6, 2-6.

Eliminarea nemțoaicei poate duce la schimbarea de lider în clasamentul WTA, iar la finalul turneului Simona Halep poate ocupa locul 1.

Românca este acum pe locul 4 WTA, dar poate profita de eliminarea lui Kerber. Simona, a treia favorită a competiției, trebuie să câștige  pentru a urca pe primul loc și pentru a trece de Kerber, Williams și Pliskova.

Simona va avea de luni 5.560 de puncte, fiind la 1.500 de locul 1. Astfel, dacă va triumfa la Paris, Halep va primi 2.000 de puncte și va fi lider în premieră.

Și Pliskova poate urca pe primul loc, dar cehoaica se poate duela cu Simona în semifinale, într-un meci care ar putea decide ocupanta locului 1.

Citește AICI care este traseul Simonei Halep la Roland Garros

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
dinamo100
dinamo100  •  29 Mai 2017, 10:07

Titlu *** in stilul GSP! In primul rand Kerber nu era in forma, iar Makarova nu e nobody, deci surpriza nu e asa mare. In al doilea rand discutia despre o posibila ascensiune a Simonei in clasamentul WTA era valabila daca Simona era in forma fizica maxima, ceea ce din pacate stim ca nu e asa. Avand in vedere accidentarea ei, sansele ei sunt minime! In concluzie, multa gargara pentru prea putin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1alex
1alex  •  29 Mai 2017, 08:59
Postat de Daniel Danniels pe 29 Mai 2017, 03:04

nemtoaica, spanioloaica, cehoaica, etc, neam de cocalari, ce tara de *** grosolani si romania asta

Ce ingramadit esti, vrand sa pari superior. Ce are bai prostovane ca sunt indicate prin nationalitatea lor, unde e grosolania? Dintr-un neam de cocalari esti poate tu, eu si ai mei suntem oameni ok, instruiti si politicosi

gizeh
gizeh  •  29 Mai 2017, 08:50

Sper ca Simona să fructifice această mare oportunitate ... până acum nereușind să profite. Păcat că nu e 100% dpdv.fizic

Vezi toate comentariile (40)
Comentează