SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Rivalitatea încrâncenată merge mai departe » Cu cine joacă Halep în sferturi la Cincinnati

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 08:19

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. 

Tenismena română se va duela cu britanica Johanna Konta, cea care a  trecut de slovaca Dominika Cibulkova în minimum de seturi,  scor 6-3, 6-4.

Simona și Konta s-au mai întâlnit de patru ori până acum în circuit, britanica având 3-1 în raportul meciurilor directe.

Va fi cea de-a patra confruntare dintre cele două din acest an: Konta a învins-o pe Halep într-un meci epic la Miami, românca și-a luat revanșa în aprilie, la FED Cup, cea mai recentă confruntare datând de la Wimbledon, când britanica i-a spulberat visele lui Halep și a învins-o în sferturi, după un meci extrem de strâns. 

Halep și-a asigurat prezența în sferturi grație victoriei reușite joi seara în fața letonei Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-3 (DETALII, AICI)

  • Duelul dintre Halep și Konta va fi la noapte, livetext pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, de la ora 02:00. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  19 August 2017, 09:37

Ce comparatii amuzante fac unii pe aici intre Sevastova si Konta :D

merace
merace  •  18 August 2017, 21:06

Eu regret ca GSP scrie si da LiveText doar despre Simona, cand joaca, si despre alte jucatoare RO isi aminteste doar cand au si ele performante. Dar tenisul are mult mai multe meciuri interesante, si e pacat ca se pune atata accent pe fotbal, unde mafia colcaie, cand s-ar putea oferi mai mult publicului RO imaginea unui sport mult mai curat, ca tenisul, daca i s-ar acorda mai multa atentie.

merace
merace  •  18 August 2017, 21:03

Apreciez bunavointa tuturor celor care au sfaturi pentru Simona. Dar ea a ajuns pe locul 2 mondial doar cu ajutorul staff-ului ei, si cu munca proprie, si nu dupa sfaturi de pe net de la anonimi. Asa e viata, marile vedete nu sunt alese democratic ci ajung in varf fiindca muncesc si platesc sfatuitori competenti! D:

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close