SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BRISBANE

Roger Federer l-a învins pe Grigor Dimitrov, dar are o problemă: "Chiar nu vreau să dezvolt subiectul"

Roger Federer în meciul cu Grigor Dimitrov, la Brisbane, foto: reuters
Roger Federer în meciul cu Grigor Dimitrov, la Brisbane, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 18:47

Elvețianul Roger Federer a reușit să depășească o răceală serioasă și s-a calificat în semifinalele turneului de la Brisbane, după ce a trecut în 3 seturi de bulgarul Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-7 (4), 6-4.

A fost un meci spectaculos, cei doi jucători avînd stiluri apropiate de joc, bazate pe atac și căutarea loviturii cîștigătoare. Elvețianul, campion en-titre la Brisbane, a scăpat printre degete tiebreakul setului secund, dar a bifat rapid un break în setul 3 și a închis meciul.

"Nu vreau să spun prea multe, dar a fost dur, într-un fel. Corpul meu nu este chiar pregătit, deci e bine că am trecut mai departe fără alte probleme", a explicat Federer la finalul meciului.

În semifinale, Federer va juca împotriva lui Dominic Thiem, cel mai tînăr tenisman din top 20. Austriacul în vîrstă de 22 de ani a trecut în 3 seturi de Marin Cilici, scor 2-6, 7-6 (4), 6-4.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
betman99
betman99  •  09 Ianuarie 2016, 01:36

Titlu de amatori, ca de obicei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează