SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERSUL DE LA SHANGHAI 2014

Roger Federer SUPREM! Elveţianul a cîştigat Mastersul de la Shanghai

Roger Federer, foto: reuters
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 15:46

Elveţianul Roger Federer a cîştigat pentru prima oară în carieră Mastersul de la Shanghai, după ce l-a învins în două seturi pe francezul Gilles Simon, scor 7-6 (6), 7-6 (2). Este cel de-al 23-lea Masters din cariera numărului 2 mondial

În vîrstă de 33 de ani, Roger Federer a reuşit să îşi completeze palmaresul cu un trofeu de Masters după care a alergat o bucată bună a carierei. După un start greşit, cu break reuşit de Simon, Federer a echilibrat meciul, s-a impus în cele două tiebreakuri şi a confirmat forma bună din ultima perioadă.

A fost a cincea victorie a lui Federer asupra lui Gilles Simon, care s-ar putea îndrepta spre turneul de la Basel.

Următoarea competiţie la care participă elveţianul este Turneul Campionilor, acolo unde are şase trofee şi, printr-o serie de împrejurări favorabile, ar putea ajunge numărul 1 mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
istoricu
istoricu  •  12 Octombrie 2014, 13:59

baieti care isi zic ziaristi NU STIU CA FEDEX VA JUCA INAINTE DE TURN. CAMPIONILOR CEL PUTIN LA BASEL ACASA in plus raluca olaru a castigat la dublu l,a linz CU CEL PUTIN 30 MIN INAINTEA LUI FEDEX SI DESPRE EA NU SCRIETI NIMIC IN SCHIMB LA FEDEX AZTI LA 10 MIN DE LA TERMINAREA FINALEI RUSINE!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează