SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Roger Federer vede baschet » Elveţianul a profitat de timpul liber şi a mers la un meci al echipei Miami Heat

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:24

Aflat în Florida pentru turneul Masters 1000 de la Miami, fostul număr unu mondial Roger Federer a mers împreună cu cîţiva prieteni şi membri ai echipei sale la meciul din NBA dintre Heat şi Memphis Grizzlies.

Gazdele au învins, iar elveţianul, care azi îl va întîlni în "optimi" pe Richard Gasquet, a savurat confruntarea. A făcut poze alături de fani, a împărţit mingi de tenis în tribună într-o pauză, iar la final a fost la vestiare.

Acolo a făcut cunoştinţă cu vedetele Ray Allen şi Dwyane Wade, rezultatul întîlnirilor apărînd pe conturile de twitter ale celor implicaţi. "Eu şi Roger avem ceva în comun: amîndoi avem 32 de ani, iar lumii îi place să ne numească bătrîni", a scris cu umor Wade.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
florin_videa
florin_videa  •  25 Martie 2014, 10:56

ati reusit sa scrieti trei paragrafe anemice despre un eveniment atat de "suculent" daca era vorba despre gigi, borcea, injuraturi, gagica tunata a vreunui manelist, scriati mult mai cu suflet vai de capu' vostru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează