SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - CANADA 2-0

România - Canada // Corespondență de la Cluj » Irina Begu, laude pentru Segărceanu după primele meciuri de Fed Cup » Ce decizie a luat căpitanul nejucător

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 10 februarie 2018 20:47

România conduce Canada cu 2-0 după prima zi de la Fed Cu, după meciurile câștigate de Sorana Cîrstea și Irina Begu. (Detalii aici)

Au trecut primele meciuri cu Florin Segărceanu pe bancă la Cupa Fed, experiență inaugurală pentru cel care a fost căpitan nejucător timp de 11 ani în Cupa Davis, din 1997 până în 2008.

"Cel mai dificil moment a fost cel de la prezentare", a spus fostul număr 73 ATP, acum în vârstă de 56 de ani. "Uitasem puțin cum este, acea senzație pe care e greu s-o descrii, când 8.000 de spectatori te aplaudă, te aclamă, e un moment unic". Apoi a intrat direct în rol. Sorana Cîrstea a apreciat colaborarea cu Segărceanu, pe care l-a descris drept o persoană calmă, dar fermă. (Detalii aici)

După victoria grea cu Bianca Andreescu, în trei seturi, Irina Begul-a lăudat pe Segărceanu.

"Mă știu de ceva timp cu domnul Segărceanu, dar săptămâna aceasta am avut ocazia să petrecem mai multă vreme împreună și să ne cunoaștem și pe terenul de tenis", a spus Irina. "La meci, mie mi-a plăcut foarte mult, m-a ajutat în momentele dificile. Ne înțelegem, atmosfera în echipă e foarte bună și mă bucur că dânsul este căpitanul nostru".

Decizia lui Segărceanu

Antrenorii sportivelor nu au fost alături de ele pe parcursul săptămânii, ca urmare a unei decizii a căpitanului nejucător. Segărceanu a explicat că a fost o hotărâre comună. "Am vorbit cu fetele înainte de această etapă de pregătire și am considerat că este bine pentru câteva zile ca echipa să stea împreună, fără antrenorii lor. E un sentiment frumos, să fie împreună, cu noi, staff-ul medical, cu trainerul, cu antrenoarea Alina Tecșor. Cred că e un lucru benefic. Sigur, când au venit meciurile antrenorii lor puteau să fie prezenți în tribună, e ceva normal, dar așa am considerat că este mai bine", a detaliat el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează