SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

România, fără cei mai buni tenismeni la Cupa Davis » Tecău, Mergea și Copil NU vor juca împotriva Israelului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 16:02

România va juca împotriva Israelului în Cupa Davis, pentru menținerea în Grupa I a Zonei Europa/Africa, însă din lotul convocat de Andrei Pavel nu fac parte Horia Tecău, campion la dublu la US Open, Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român la simplu, nici Florin Mergea.

România va fi reprezentată de Dragoș Dima (464 ATP la simplu, 1.264 ATP la dublu), Nicolae Frunză (588 ATP la simplu, 663 la dublu), Vasile Antonescu (649 ATP la simplu, 454 la dublu) și Bogdan Borza (793 ATP la simplu, 1.229 la dublu).

Într-un anunț publicat pe pagina sa oficială de facebook, Florin Mergea a anunțat că va face deplasarea în Israel și a lăsat să se înțeleagă că motivul este unul care ține de situația de la lot

"Motivul pentru care nu voi juca nu tine de sănătate ci de anumite lucruri de ordin intern pe care nu pot sa le fac publice fără a crea un conflict. Cupa Davis a fost și rămâne unul din motivele pentru care joc tenis și imi doresc sa revin cat mai repede în echipa, insa sub alte circumstanțe", a scris fostul finalist al probei de dublu de la Turneul Campionilor.

Din echipa Israelului fac parte Dudi Sela (72 ATP), Edan Leshem (287 ATP), Mor Bulis (590 ATP), şi Jonathan Erlich (81 ATP la dublu). Disputa dintre România și Israel va avea loc la Tel Aviv, în perioada 27-29 octombrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează