SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

România și-a aflat adversara din Cupa Davis, la barajul pentru menținerea în Grupa I

Foto: tennis.by
Foto: tennis.by

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 19:20

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni în septembrie Austria, în primul tur al barajului de menținere în Grupa I a zonei Europa-Africa.

"Confruntarea" a fost stabilită după ce Austria a fost învinsă în weekend-ul trecut de Belarus cu 3-1 în turul al doilea al Grupei I a zonei Europa-Africa.

"Tricolorii" au fost și ei învinși de Belarus în primul tur, în luna februarie. Dacă vor pierde această confruntare, băieții lui Andrei Pavel vor ajunge la doar un pas de retrogradarea în al treilea eșalon valoric al Cupei Davis. 

Echipa Austriei, la ultimul meci de Cupa Davis:

Gerald Melzer (109 ATP)
Jürgen Melzer (156 ATP)
Julian Knowle (81 ATP - la dublu)

Echipa României, la ultimul meci de Cupa Davis, cu Belarus:

Marius Copil (129 ATP la simplu)
Adrian Ungur (313 ATP la simplu)
Horia Tecău (18 ATP la dublu)
Nicolae Frunză (591 ATP la simplu)

S-au stabilit semifinalele

Belgia-Australia și Franța-Serbia sunt semifinalele din acest an în Grupa Mondială a Cupei Davis. În sferturi de finală, Belgia a trecut de Italia, Australia de SUA, Franța de Marea Britanie și Serbia de Spania.

Confruntările din penultimul act vor avea loc între 15 și 17 septembrie. Anul trecut, Salatiera de Argint a fost câștigată de Argentina, care anul acesta a fost învinsă din primul tur, de Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  18 Aprilie 2017, 03:04

Singura constatare, după etapa nr.6 din play-off: arbitraje care au înclinat balanța spre echipele capitalei, cu un plus pentru senior Găman, care nici pentru folosirea ambelor brațe nu a schițat a duce mâna la buzunar. Oare DE CE?

ray51
ray51  •  10 Aprilie 2017, 10:32

Poate vom obtine o victorie chiar daca greu, cu 3:2, tot victorie se cheama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează