SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Românii nu cred că Simona Halep va avea succes la Roland Garros » Pînă unde apreciază că va ajunge

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 16:23

Simona Halep, locul 3 WTA, va debuta mîine la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam din acest an după Australian Open.

Românca este una dintre favoritele la cîştigarea turneului, dar va avea un traseu dificil şi se poate întîlni cu Maria Şarapova în semifinale. Vezi detalii!

Deşi anul trecut a ajuns în finală, iar anul acesta a avut un început bun, fanii români nu cred că Halep poate repeta performanţa de anul trecut.

Într-un sondaj GSP, 26.300 de oameni au răspuns la întrebarea «Ce va face Simona Halep la Roland Garros

Dintre aceştia, 12.500, adică 47% dintre cei care au răspuns, sînt de părere că Simona va fi eliminată în "sferturi" sau mai devreme.

23% dintre cititori, 6.000 de respondenţi, cred că românca va cuceri trofeul, iar 2900 de oameni sînt de părere că va ajunge în finală, dar va pierde. 4.900 dintre cei care au răspuns consideră că Halep se va opri în semifinale.

Citeşte şi: O zi pînă la Roland Garros » 10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre turneul francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
magura
magura  •  24 Mai 2015, 07:03

Care sondaj? Care romani? Aia care se intituleaza suporterii fcsbului? Cred ca sondajul s-a facut undeva printr-o galerie la un meci de fotbal din divizia sateasca!!! Adevaratii romani o sustin pe Simona? P-aia nu-i intreaba nimeni? Ce articol de doi lei scrieti si voi...

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  24 Mai 2015, 05:29
Postat de oviatapentrusteaua pe 23 Mai 2015, 16:58

Ce craci. :)))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

slickbubu
slickbubu  •  24 Mai 2015, 04:49
Postat de ottobraun pe 23 Mai 2015, 17:12

mandria ardealului e Clujul , centru universitar recunoscut in occident pe timpul taticului tau ceausescu, precis nu ai trecut de poarta palatului de la Pipera!

Sibiu: primul spital din România; prima biblioteca din Romania; Prima atestare a unei şcoli din România; prima farmacie din România; prima tipografie din Transilvania; Este menţionată prima librărie de pe actualul teritoriu al României; La Sibiu se tipăreşte prima carte în limba română din Ardeal; La Sibiu se publică primul ziar din Transilvania; Se inaugurează prima clădire de teatru de pe actualul teritoriu al României; primul muzeu din România şi din sud-estul Europei; Se inaugurează primul spital de boli nervoase, fiind primul aşezământ de acest fel în România şi sud-estul Europei; Se inaugurează Banca Albina, prima bancă cu capital integral românesc; Sibiul este primul oraş din Transilvania care introduce un mijloc de transport în comun electric fără şine, Primul meci de handbal şi prima echipă de handbal din România; prima grădină zoologică din România; primul cinematograf în aer liber din România; Sibiul este primul oras din ardeal si al doilea oraş din România care s-a ridicat împotriva comunismului; Sibiul devine Capitala Culturală Europeană, primul oraş din estul Europei care primeşte acest titlu. MANDRIA ARDEALULUI WHO? sunt brasovean si Clujul nu e mandria mea. Asta cu mandria ardealului e doar in capul clujenilor si a celor din satele sau orășelele apropiate. Fiti mandri cu orasul vostru, merita, dar nu ii mai puneti eticheta asta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează