SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Ruşii au pus ochii pe Turneul Campioanelor: "Serena s-ar putea să nu ne pună probleme, de ce să nu cîştige Şarapova?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 11:26

La 10 zile distanţă de startul Turneului Campioanelor, ziarul rus Izvestia crede că Maria Şarapova nu va rata şansa să fie noul număr 1 mondial, dacă Serena nu reuşeşte să se pună la punct fizic şi să participe în Singapore .

Jurnaliştii publicaţiei anunţă că Serena Williams îşi va anunţa retragerea de la Turneul Campioanelor, din cauza unor probleme de ordin medical. Turneul va începe pe 20 octombrie.

"Serena Williams ar putea refuza să participe la Turneul Campioanelor pentru a nu-şi agrava accidentarea de la genunchiul stîng. Anunţul e posibil să-l facă la începutul săptămînii viitoare", notează publicaţia rusă.

În cazul retragerii americancei, Serena ar pierde 1500 de puncte, ajungînd la 7145 de puncte, ea fiind deţinătoarea trofeului.

"De ce să nu poată cîştiga Şarapova în Singapore? Totul va depinde de cum a pregătit ea turneul. În cazul în care Serena se va retrage, totul va fi în mîinile Şarapovei. E şansa rusoaicei să devină numărul 1 în acest an. Ar fi o mare bucurie pentru iubitorii tenisului feminin", a spus Yevgeny Kafelnikov, vicepreşedintele Federaţiei de Tenis din Rusia.

Cele opt jucatoare calificate la Turneul Campioanelor Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep, Petra Kvitova Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
supersolo
supersolo  •  11 Octombrie 2014, 18:51

Un lucru e sigur...nu Sharapova va castiga turneul....ce se va juca acolo ...va fi cu totul altceva decat un turneu obisnuit....chiar daca rusoica e o jucatoare excelenta ...poate avea probleme ...si nu chiar mici....ramane de vazut...cat despre Halep...ca debutanta la o competitie atat de puternica ...in ciuda locului din clasament...nu o vad bine decat in cazul in care etaleaza tenisul ala practicat in 2013 cand a cam batut tot ce era in Top10 si ea era cam pe 40...in rest cu tenisul actual modificat de Nea Caisa din Belgia...cred ca nu va bate pe nimeni....

msr_ms
msr_ms  •  10 Octombrie 2014, 17:54
Postat de nentugigi pe 10 Octombrie 2014, 12:23

magiunule sati stilinit nu ai incredere in dreapta halepoaicei ? nu ai vazut ce rever in lung de linie are ? (saraca halepa ea abia poa sa serveasca in bucata aia hasurata . loviturile mai smekere au ramas la constanta ) te asigur eu halepa va castiga turneul campioanelor asta daca va intra cineva pe teren sa joace cu ea . ca din cate se aude organizatorii vor s-po traga pe linie moarta , cica se pierd bani f multi . lumea nu mai vine la arena din cauza jocului plictisitor al acestei bondaritze picata din avion .

si calu' ce zice?

msr_ms
msr_ms  •  10 Octombrie 2014, 17:47
Postat de nentugigi pe 10 Octombrie 2014, 12:17

ma baieti stai linistiti nu va faceti griji halepoaica le are pe serena si pe masha la degetul mic . akidoanca se distreaza cu ele pe teren de fapt cu masha a si demonstrrat 5 meciuri 5 terenuri in cap si-a luat. pe serena o face in joc de glezne . halepa va fi noua regina la turneul campioanelor dupa mintea unor immbecili. abia astept sa vad cu cine va pica nu am mai vazut de muuuult tare o comedie pornno cu bataie . halepa sup[ranumita BONDARITZA DE LA TZARA aliasz katzeaua din constanta va merge la turneu si va lua clantza

ecti prea galben si moale si de la tara.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează