SPORTURI  »  TENIS  »  WTA GUANGZHOU

Ruşinos! Sorana Cîrstea a pierdut în faţa locului 226 WTA!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 11:52

Sorana Cîrstea nu-şi revine! A pierdut din nou în această dimineaţă în turul întîi al turneului de la Guangzhou în faţa jucătoarei croate Petra Martici.

Sorana a pierdut în două seturi, scor 6-7, 1-6, iar rezultatul este cu atît mai dezamăgitor mai ales că adversara este clasată pe locul 226 WTA.

Pentru prezenţa pe tabloul principal al competiţiei, Cîrstea va primi un punct WTA şi un premiu în valoare de 3.026 de dolari.

Sorana Cîrstea este pe locul 86 în acest moment după ce la începutul lui 2014 era aproape de top 20 WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Septembrie 2014, 08:58
Postat de robertco pe 17 Septembrie 2014, 15:38

si mai usor e sa stai pe margine si sa ai pretentii sa joace altii perfect.

Cind e vorba de Sorana se aplica spusele lui Tiriac : "daca vrei sa te enervezi,la un meci de tenis,uita-te la un meci al Soranei. Fata asta nu are antrenor,actualul e bun de orice altceva,dar nu pentru tenisul Soranei,o fi ajutand-o el,dar nu la tenis. Si eu o suspectez,uneori de participari la pariuri trucate pe Sorana,prea joaca aiurea,cind bate pe una foarte buna,cind o bate no name. Prea inegala !

robertco
robertco  •  17 Septembrie 2014, 15:38
Postat de treadstone pe 16 Septembrie 2014, 15:05

In tenis e cel mai usor sa faci blat si sa joci la pariuri. Parca sunt prea multe surprize de-a lungul anului si cotele pe masura.Intr-o singura zi la turneul asta asiatic, au explodat 4 bombe cu cote peste 3.50 una chiar de 7: Stosur invinsa de Wang!

si mai usor e sa stai pe margine si sa ai pretentii sa joace altii perfect.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  17 Septembrie 2014, 09:11
Postat de marius-tudor pe 17 Septembrie 2014, 00:10

Interesant, cum vorbiti si/sau scrieti de cate ori aveti ocazia rautacios despre Sorana , desi a ajuns sa aveti despre cine sa-vorbiti numai prin munca ei si a parintilor ei-cand a fost cazul sa reprezinte Romania a fost OK, la fel si Victor Hanescu-voi, acesti manelisti amatori, uitati din nou un lucru simplu-si Victor si Sorana au un parcurs in ATP si /sau WTA de prima suta catava ani buni, au adus prin impozite aplicate castigurilor lor din tennis si publicitate sau sponzorizari ceva bani , pe care voi cei care criticati nu le-ati donat statului roman-ce vreti de fapt? Daca nu era mai bun parcursul Simonei-sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toti sportivii nostrii-ce mai etc

Cred ca ai dormit cu fata la cearceaf. Cheltuielile apartin parintilor, castigurile ii apartin ei. Comentariile nu sunt rautacioase, a fost prea mediatizata mult prea mult fata de valoarea ei. In rest, cred ca vorbim degeaba, o taiem de pe lista si o trecem la pierderi. SA speram ca in urma ei vin alte jucatoare talentate, munciotoare si ambitioase. Din pacate Sorana a facut o propaganda proasta tenisului. Somn usor Tudore...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează