SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Ruxandra Dragomir pariază pe Sorana Cîrstea: "Poate ajunge numărul 1 WTA" » De ce România va cîştiga Cupa Fed

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 11:56

Simona Halep este jucătoarea din România cu cea mai bună clasare din istorie, locul 5 mondial în acest moment. Aceasta le-a devansat pe Irina Spîrlea şi pe Virginia Ruzici după rezultatele excelente din 2014, însă Halep poate fi depăşită de o altă româncă.

Cel puţin aşa susţine Ruxandra Dragomir. Fosta jucătoare consideră că Sorana Cîrstea are potenţialul să ajungă numărul 1 mondial şi s-o depăşească pe Simona Halep în clasament:

"O cunosc de foarte mult timp pe Sorana. Chiar şi atunci cînd era numărul 100 şi ceva în lume a reuşit să o învingă pe Ana Ivanovici. Încrederea nu-i lipseşte, ci constanţa în rezultate pozitive. Are un potenţial uriaş, de a ajunge chiar şi numărul unu în lume", a explicat într-un interviu pentru ziare.com.

Fostul preşedinte FRT consideră că actuala echipă poate cîştiga Cupa Fed: "România nu va fi favorită la tragerea la sorţi pentru Grupa Mondială II, dar acest lucru nu contează pentru că fetele noastre au un potenţial uriaş. Fără să par prea optimistă, eu cred că România poate cîştiga Fed Cup.

Le cunosc foarte bine pe fete şi am incredere în potenţialul lor. Şi au dovedit că pot fi o echipă, prin această unitate de grup pot învinge pe oricine", a mai spus Ruxandra Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
bamse1901
bamse1901  •  24 Aprilie 2014, 11:02

nu ar fi rau, Carstea incepuse bine acum cativa ani, dar a pierdut ceva din avansul care il luase

mooe_steaua
mooe_steaua  •  23 Aprilie 2014, 21:19

se pare ca e 0 barat si dragomira in privinta tenisului, daca ea pariaza pe cirstea :))

belamy
belamy  •  23 Aprilie 2014, 18:57
Postat de lapusneanul pe 23 Aprilie 2014, 15:20

d-na roxi se pricepe la tenis :) ............................................................... recomandare, daca esti linistit, te simti bine si vrei sa te enervezi , urmareste un meci in care joaca sorana, succesul e garantat :) sorana cirstea- nascuta loser !

nu stiam ca "roxi" este membra AAA....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează