SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

S-a anunţat programul de la Wimbledon » La ce oră va juca azi Simona Halep

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 22:28

Organizatorii au publicat ordinea în care se vor disputa meciurile din sferturile de finală de la Wimbledon, când Simona Halep va juca împotriva lui Angelique Kerber.

Românca va disputa primul meci de pe terenul central, de la ora 15:00, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut în trei seturi de Madison Keys, scor 6-7 (5)/6-4/6-3, în timp ce Angelique Kerber (locul 4 WTA) a eliminat-o pe Misaki Doi (locul 49 WTA) scor 6-3/6-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1230935530290488
Anghel Lucica  •  05 Iulie 2016, 15:00

te iubim! Iti tinem pumni stransi dorindu-ne sa-nvingi! Arata-le tu copila draga ca se poate si altceva in tara asta si pentru tara asta. Tu prin munca ta, nu ne intreseaza venitul deschizi in noi dorinta de a convinge copii si tineretul ca sportul este un excelent echilibru socio-moral pentru tara unde te-ai nascut si in acelas timp este a flacara pentru o viata grea in tinerete , dar frumoasa si in acelas timp odihnitoare pentru atunci cand nu mai esti activa . Te iubim!

dinamo100
dinamo100  •  05 Iulie 2016, 14:04

Va fi greu cu Kerber, dar Simona pare stabila si foarte hotarata la acest turneu. Daca ii va intra primul serviciu cu un procent bun, poate invinge. Tinem pumnii!

sexilian
sexilian  •  05 Iulie 2016, 13:02

am mers pe tine la pariuri,sper ca si ai tai tot pe tine au mers,ai cota mai mare si nara sper sa nu-ti faca figuri

Vezi toate comentariile (8)
Comentează