SPORTURI  »  TENIS  »  LOCUL 3 WTA

S-a descoperit motivul regresului Simonei Halep: "Cred că din această cauză a şi abandonat în ultimele meciuri"

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 16:46

Simona Halep a avut unul dintre cele mai spectaculoase salturi din istoria tenisului, ajungînd, în 16 luni, de pe poziţia 60 pe locul 2 WTA, însă ultimele meciuri pierdute au făcut-o pe româncă să fie depăşită de Maria Şarapova în clasamentul mondial.

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, dezvăluie motivele pentru care Simona Halep a scăzut în ultima vreme din punct de vedere sportiv.

"Este un alt ritm, o altă presiune, un alt deranj din partea presei, a sponsorilor. Acum pierde cel puţin două, trei ore la fiecare turneu cu autografele. Are un alt ritm de viaţă.

Cred că din această cauză a şi abandonat în ultimele jocuri, nu a fost obişnuită cu acest ritm, cu celebritatea. Cînd va ajunge la 25 de ani, matură din toate punctele de vedere, atunci va putea rămîne în fruntea topului nu doar din întîmplare", a spus Cosac pentru ziarulring.ro.

Cosac face o previziune şi spune că: "Dacă Simona va cîştiga unul din primele două meciuri la Turneul Campioanelor, atunci sigur va juca finala".

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura în perioada 20-26 octombrie şi vor participa cele mai bune 8 jucătoare de tenis ale momentului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
grid
grid  •  18 Octombrie 2014, 22:14

Problema vânătorilor de autografe e un tribut al performanței dat celebrității. Așa să rămână și pentru Simona.

plischi
plischi  •  18 Octombrie 2014, 07:17

nu cred ca vom avea cine stie ce satisfactii la acest turneu cu ghimpi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:32
Postat de rozu pe 17 Octombrie 2014, 17:36

i'au luat mintile banii, alt motiv nu exista! sa castigi 4.000.000 euro intr'un an nu este deloc usor de suportat. si apoi, este machidoanca ghiftuita... daca avea foamea'n gat, urca pe 1! talent si resurse are, slava Domnului!

cam asta mi-a trecut si mie prin bibilica, dar sub o forma mai toleranta>)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează