SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

S-a prefăcut Novak Djokovici? :O Replică devastatoare adresată de Andy Murray şi o explozie de acuze pe net!

Novak Djokovici a cîștigat al cincilea trofeu de Australian Open, foto: reuters
Novak Djokovici a cîștigat al cincilea trofeu de Australian Open, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 19:56

Novak Djokovici a cîştigat cel de-al cincilea său trofeu la Australian Open, după un meci în 4 seturi împotriva lui Andy Murray, scor 7-6 (7-5) 6-7 (4-7) 6-3 6-0. Meciul a stîrnit, însă, o adevărată dezbatere, după un gest ciudat al sîrbului

La 1-1 la seturi, Djokovici pierdut startul în setul al treilea şi s-a văzut repede condus cu 2-0 la gameuri. A fost momentul cînd camerele de luat vederi au insistat pe sîrbul în vîrstă de 27 de ani, care a părut că şchiopătează în urma unei accidentări la gleznă. Mai mult de atît, din loja lui Djokovici au coborît mai multe bidonaşe cu lichide energizante ca de obicei, jucătorul afişînd o mină epuizată.

Numai că ce a urmat a fost complet împotriva cursului jocului. Un Djokovici care şchiopăta cu un minut înainte, şi-a revenit miraculos şi a început să-l doboare punct cu punct pe britanicul de peste fileu. Murray a mai făcut un singur game de la scorul de 2-0 în setul 3 şi pînă la finalul meciului!

Reţelele de socializare au explodat cu acuze! Djokovici a fost acuzat că se preface în mii de tweeturi, uneori chiar şi de către unii tenismeni profesionişti!

Murray a dezvăluit la conferinţa de presă de după meci că s-a simţit distras de gesturile de slăbiciune exprimate de adversarul său, dar că nu crede că sîrbul s-a prefăcut!

Totuşi, în timpul meciului, jurnalişti acreditaţi l-au auzit pe Murray cînd s-a întors spre loja sa şi l-a acuzat expres pe adversar: "Nu vă îngrijoraţi, aşa face mereu!". De-a lungul timpului, Djokovici a mai fost arătat cu degetul de ceilalţi jucători pentru felul în care a abordat anumite situaţii similare.

Crezi că Novak Djokovici s-a prefăcut?

PS: IMAGINEA ZILEI la Australian Open, click aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
mishu_74
mishu_74  •  02 Februarie 2015, 20:30

Tipic pt romanache. Astia de la gsp pun o poza luata de pe net si scriu ce mai scrie lumea. apoi romanche comenteaza. chiar daca nu s-a uitat la meci. Cand a chemat doctorul chiar s-a lovit ca a cazut si nu a lasat racheta din mana, pt ca punctul nu era jucat.si s-a lovit, da?So, a chemat doctorul, e dreptul lui. Cand schiopata, se reluau fazele de dinainte si se vedea clar cum nu-i ieseau pasii si se impiedeca. Schiopatatul de dupa era ceva normal, mici miscari de recuperare de intindere, doar cine nu a facut chiar niciun sport crede ca schiopata intentionat.Sticlele de apa, erau bauturi energizante de recuperare, nimic interzis. Dar cum am zis, romanache comenteaza...

alexpintea
alexpintea  •  02 Februarie 2015, 13:19

ceva obisnuit la el ...de cand incepe meciul el abia respira , are probleme cu respiratia, cu mana, cu glezna dar dupa ce serveste e cu totul alt om ...isi revine ca prin miracol

paul.o.53
paul.o.53  •  02 Februarie 2015, 12:39
Postat de ku.klux.klan pe 02 Februarie 2015, 02:09

Pai explica-ne tu atunci cum sta situatia ?

Djokovici a folosit o tactica din box dusa la extrem : unul din boxeri pare groggy si dintr-o data incepe sa atace furibund : adversarul este scos din mana, devine nesigur. Pe langa avantajul psihologic , tot publicul trece de partea ta. Astfel de smecherii merg la box dar nu in sportul alb bazat pe fairplay ; intreaba un tenisman profesionist .

Vezi toate comentariile (59)
Comentează