SPORTURI  »  TENIS  »   ELITE TROPHY

S-a stabilit finala Elite Trophy, întrecerea jucătoarelor care au rămas pe dinafară la Turneul Campioanelor

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 23:35

Jucătoarea americană de tenis Coco Vandeweghe (12 WTA) a învins-o cu 6-3, 6-3, pe australianca Ashleigh Barty (20 WTA) și s-a calificat în finala turneului WTA Elite Trophy, unde o va întâlni pe Julia Goerges (18 WTA). 

Meciul a durat 62 de minute și a fost la îndemâna lui Vandeweghe, aceasta pierzând doar 6 game-uri în cele două seturi. Prin victoria de azi, americanca și-a asigurat locul 10 în clasamentul mondial indiferent de ceea ce se va întâmpla în finala care va avea loc duminică. Pentru Vandeweghe, 2017 a fost un an foarte bun, jucătoarea în vârstă de 25 de ani bifând două semifinale de Gran Slam (Australian Open și US Open).

Și învinsa din această partidă, Ashleigh Barty, a avut un sezon impresionant. Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din Australia a început anul pe locul 325 și va încheia pe locul 20.

Vandeweghe o va întâlni, duminică, în finala turneului WTA Elite Trophy pe jucătoarea germană de tenis Julia Goerges (nr. 18 WTA).

În semifinale, cea mai bine clasată jucătoare de tenis din Germania a trecut de letona Anastasija Sevastova (nr. 15 WTA) în două seturi 6-3, 6-3. Anul trecut, turneul a fost câștigat de Kvitova, care a trecut în finală de Elina Svitolina în două seturi 6-4, 6-2.

2 turnee la simplu a câștigat Vandeweghe în carieră: Topshelf Open (Olanda 2014) și Ricoh Open (Olanda, 2016)

3turnee la simplu a câștigat Julia Goerges în cariera sa: Gastein Ladies (Austria, 2010), Stuttgart Open (Germania, 2012) și Kremlin Cup (Rusia, 2017)

sursa: eurosport.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează