SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

S-a stabilit locul unde se vor juca meciurile din Cupa Davis dintre România şi Suedia

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 13:20

Întîlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contînd pentru turul I al play-off-ului pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-africane, va avea loc în perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti, se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a declarat că i-a convocat pe cei mai buni jucători de teni pe care-i avem în acest moment, atît la simplu, Adrian Ungur şi Marius Copil, cît şi la dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea.

"Avem o echipă bună, mai bună dacă ne luăm după clasament, închegată, determinat şi sperăm împreună să trecem de emoţiile acestui baraj al Grupei I. Aşteptăm cît mai mulţi fani ai tenisului şi ai jucătorilor noştri să vină să ne susţină în întîlnirea cu Suedia pentru că ştiu căt de important este să simţi încurajarea propriului public", a spus Pavel.

A venit timpul să mai înclinăm puţin balanţa întîlnirilor directe România-Suedia. Chiar dacă Suedia este deţinătoare a 7 trofee de Cupa Davis şi ne-a învins în ambele întîlniri de pînă acum, sînt sigur că echipa pe care o vom alinia anul acesta va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a cîştiga cele trei puncte necesare pentru victorie", a afirmat şi George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întîlnit de două ori pînă acum, în 1979 şi 2009, ambele dispute fiind cîştigate de nordici.

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 August 2014, 12:59

Ardvidsson e peste Copil si Ungur,astia nu rezista in turnee,doar la cele marunte.

zidane92
zidane92  •  22 August 2014, 14:00

Suedezii sunt praf in momentul asta,singurul meci pe viata si pe moarte va fi tecau/mergea vs brunstorm/linstedt intre fostii parteneri linstedt si tecau,in rest daca copil si ungur pierd vreun meci cu eriksson si arvidsson ar fi o surpriza total neplacuta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează