SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

S-a stabilit tabloul principal de la Miami! Toate adversarele jucătoarelor române

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 10:28

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal pentru tabloul principal al turneului de la Miami, la care participă și patru jucătoare române. 

Favorita trei a turneului, Simona Halep va evolua direct în turul al doilea, contra învingătoarei dintre Kristina Kucova (locul 82 WTA) și Naomi Osaka (locul 49 WTA).

Nici Irina Begu nu va juca în primul tur, iar în runda a doua o va întâlni pe câștigătoarea dintre Lara Arruabarrena (locul 72 WTA) și Natalia Vikhlianțeva.

Simona Halep și Irina Begu se află pe același sfert de tablou și s-ar putea întâlni în sferturile de finală ale turneului.

În primul tur, Sorana Cîrstea se va duela cu Monica Puig (locul 40 WTA), iar Monica Niculescu o va întâlni pe Johanna Larsson (locul 60 WTA)

Patricia Țig poate accede pe tabloul principal, în cazul în care va trece de Aleksandra Krunici, din Serbia. Meciul se dispută azi, după ora 19:00, fiind a cincea partidă programată pe Terenul 9. În ultima rundă a calificărilor evoluează și Ana Bogdan, contra nemțoaicei Tatjana Maria, tot după ora 19:00. 

Jaqueline Cristian, beneficiara unui wild card, va juca astăzi după ora 19:00 în ultimul tur al calificărilor, contra nemțoaicei Mona Barthel. 

Turneul de la Miami, dotat cu premii totale în valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, are loc în perioada 20 martie - 2 aprilie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
merace
merace  •  20 Martie 2017, 17:11

cum adica, ultimul tur (ultima runda) a calificarilor?! Tig, Bodan si Cristian joaca azi in primul tur (prima runda) a calificarilor! Cine bate azi va juca maine pentru un loc pe tabloul principal.

timm
timm  •  20 Martie 2017, 14:02
Postat de tihi pe 20 Martie 2017, 13:21

Carstea vine acasa dupa primul tur,iar Halep dupa al doilea !!

Nu prea te pricepi la tenis.

tihi
tihi  •  20 Martie 2017, 13:25

Dupa turneul de la Miami,Halep ajunge de pe locul 5 pe 8....vin tare din spate Svetlana,Garbine si Agnieszka.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează