SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR 2017

S-a terminat și cel de-al doilea meci din grupa "Pete Sampras" » Cum arată clasamentul + programul zilei de azi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 23:51

Dominic Thiem s-a impus în cel de-al doilea meci al zilei de miercuri de la Turneul Campionilor, reușind să-l învingă pe spaniolul Pablo Carreno Busta, ajuns la Londra în calitate de înlocuitor al lui Rafael Nadal, retras din turneu din cauza unei accidentări la genunchi. 

Thiem s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute. 

Austriacul a jucat excelent în primul set, a fost imbatabil pe propriul serviciu, reușind să facă două break-uri care i-au asigurat prima manșă.

Jocul lui Thiem s-a scurtcircuitat subit în setul doi. După ce a avut mingi de break în game-ul trei, Pablo Carreno-Busta a fost cel care a dictat ritmul în joc, reușind să câștige setul la trei și să ducă partida în decisiv.

Thiem a dominat aproape în totalitate setul decisiv, reușind să fie mai lucid în momentele cheie. A fost 6-4 pentru austriac, acesta păstrând astfel șanse la calificarea în semifinale.

Clasamentul grupei

Programul zilei de joi:

14:00 H. Kontinen / J. Peers - P.H. Herbert / N. Mahut
16:00 Roger Federer - Marin Cilici
20:00 Horia Tecău / Jean-Julien Rojer - R. Harrison / M. Venus
22.00 Alexander Zverev - Jack Sock

AICI ai detalii despre primul meci al zilei din Grupa Pete Sampras, câștigat de Dimitrov în fața lui Goffin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 10:43

E cam clara grupa asta. Ca si cealalta de altfel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează