SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

S-a tras la sorți tabloul feminin de la Bucharest Open » 7 românce intră în competiție, două se întâlnesc între ele în primul tur

Foto: frt.ro
Foto: frt.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 18:56

Astăzi s-a tras la sorți tabloul WTA Bucharest Open 2017, iar România va fi reprezentată de șapte jucătoare. În primul tur va fi deja un duel autohton, se vor întâlni Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.

Monica Niculescu, favorita numărul 4, va concura împotriva lui Quirine Lemoine, din Olanda. Irina Begu, a 7-a favorită, va evolua contra Ivanei Jorovici din Serbia.

Irina Bara va da peste Aliaksandra Sasnovich din Belarus, iar Jacqueline Cristina o va înfrunta pe Kateryna Kozlova din Ucrainca. Gabriela Ruse va juca și ea împotriva Isabellei Shinikova din Bulgaria.

226.750 $de dolari este valoarea totală a premiilor de la BRD Bucharest Open

 Tabloul principal de simplu:

Anastasija Sevastova (Letonia/N. 1) - Jana Cepelova (Slovacia)
Ekaterina Alexandrova (Rusia) - Danka Kovinici (Muntenegru)
Cagla Buyukakcay (Turcia) - Polona Hercog (Slovenia)
Ana Bogdan - Sorana Cîrstea (N. 6)
Julia Goerges (Germania/N. 3) - Alexa Glatch (SUA)
Aleksandra Sasnovici (Belarus) - Irina Maria Bara
jucătoare venită din calificări - jucătoare venită din calificări
Barbora Krejcikova (Cehia) - Elise Mertens (Belgia/N. 5)
Irina Begu (N. 7) - Ivana Jorovici (Serbia)
Jaqueline Cristian - Katerina Kozlova (Ucraina)
jucătoare venită din calificări - Pauline Parmentier (Franţa)
Quirine Lemoine (Olanda) - Monica Niculescu (N. 4)
Tatjana Maria (Germania/N. 8) - jucătoare venită din calificări 
Nadia Podoroska (Argentina) - Maryna Zanevska (Belgia)
Elena Gabriela Ruse - Isabella Şinikova (Bulgaria)
Annika Beck (Germania) - Carla Suarez Navarro (Spania/N. 2)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  17 Iulie 2017, 14:40

Ce sanse sunt ca o jucatoare din Romania sa ajunga nr. 1 WTA dupa un turneu, modest, ce-i drept, in propria tara, la Bucurersti ? Simona a pierdut locul 1 in lume o data cu punctele acumulate anul trecut la Bucuresti, iar acum nu a dorit sa si le apere si peste o saptamana chiar sa ajunga pe primul loc. Poate nici nu era nevoie sa ajunga nici macar in finala ca sa acumuleze 86 de puncte ca sa o depaseasca pe Pliskova. Doar pt. startul in primul tur o jucatoare primeste 10 puncte, probabil ca dupa maxim 3 tururi Simona ar fi luat cele 86 de puncte necesare. Iar romanii ar fi umplut un Stadion National, nu doar arenele BNR, ca sa o vada cum ajunge nr. 1 mondial chiar la Bucuresti ! Altfel, acest turneu nu mai are nicio importanta. E un turneu de mana a 3 sau a patra. Cea mai buna jucatoare participanta, Suarez Navarro abia daca intra in primele 20-30 de jucatoare ale lumii.

mplttev
mplttev  •  16 Iulie 2017, 20:41

Pe ce criterii se acordă WC-urile la acest turneu? Pe criterii de tinerețe și valoare sau pe criterii de "donații" materiale către FRT ?

10204072431627928
Mircea Serban  •  15 Iulie 2017, 21:28

...e clar faptul ca Simona HALEP este manageriata modest de marea campioana Ruzici! HALEP trebuia sa fie cap de serie nr. 1 la turneul din capitala Romaniei caci, in WTA punctele se fac cu greu! De ce sa ignori cele 280 de puncte pe care le putea castiga (teoretic) sau, oare chiar sufera de sindromul "nu pot fi number one"?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează