SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

S-a tras la sorți tabloul Mastersului de la Madrid » Cu cine joacă Murray, Djokovici și Nadal + Posibil duel șoc pentru Marius Copil

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:26

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal al Mastersului de la Monte Carlo, al doilea turneu important de pe zgură al anului.

Andy Murray, liderul mondial, se află pe aceeași parte de tablou cu Wawrinka, în timp ce Djokovici împarte același tablou cu Rafael Nadal.

Scoțianul pare să aibă un traseu destul de ușor până în sferturi. Îl poate întâlni în turul doi chiar pe românul Marius Copil, care se va duela în manșa inaugurală cu spaniolul Guillermo Garcia Lopez.

Djokovici pornește favorit pe cealaltă parte de tablou, însă ar putea avea meciuri complicate până în faza sferturilor de finală, avându-i drept posibili adversari pe Almagro, Robredo, Simon sau Monfils.

În schimb, Nadal, cel care a câștigat deja două titluri pe zgură în acest an, are un tablou ce pare complicat la prima vedere. Ar putea da peste Fognini sau Kyrgios până la un potențial sfert cu Raonici. 

Roger Federer, cel mai bun jucător din 2017, nu va participa la turneul din capitala Spaniei

  • Mastersul de la Madrid va începe duminică, urmând să fie transmis de TV Digi Sport.

Citește și: Cu cine joacă jucătoarele române în primul tur al turneului WTA de la Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează