SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

S-a tras la sorți tabloul Mastersului de la Monte Carlo » Traseu horror pentru Nadal » Djokovici și Murray, adversari facili

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 12:37

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal al Mastersului de la Monte Carlo, primul turneu important de pe zgură al anului.

Andy Murray, liderul mondial, se află pe aceeași parte de tablou cu Wawrinka, în timp ce Djokovici împarte același tablou cu Rafael Nadal.

Scoțianul pare să aibă un traseu destul de ușor. Tommy Robredo, Muller, Kohlschreiber și Berdych sunt adversarii pe care i-ar putea întâlni până la o eventuală semifinală cu Wawrinka.

Djokovici pornește favorit pe cealaltă parte de tablou, putându-i întâlni pe traseu pe Simon, Jaziri, Fognini, Mahut sau Khachanov.

În schimb, Nadal are de departe cel mai dificil tablou, pe parcurs putând să-i întâlnească pe Alexander Zverev, Grigor Dimitrov și Novak Djokovici.

Roger Federer, cel mai bun jucător din 2017, nu va participa la turneul din Principat.

  • Mastersul de la Monte Carlo va începe luni, urmând să fie transmis de TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează