SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

S-au tras la sorţi meciurile din Cupa Davis dintre România şi Suedia

Foto: frt.ro
Foto: frt.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 13:11

Întîlnirea dintre România şi Suedia de la Cupa Davis va avea loc în acest weekend, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti.
Mîine va avea loc prima întîlnirea de la Cupa Davis de anul acesta, de la ora 11:30, cînd Adrian Ungur, locul 134 ATP, îl va întîlni pe numărul 256 mondial, Christian Lindell. Al doilea meci de mîine va fi între Marius Copil, locul 174 ATP, şi Elias Ymer, poziţia 242 ATP, anunţă Mediafax.

Sîmbătă, de la ora 13.00, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecău - Isak Arvidsson/Johan Brunstron.Înaintea acestui meci, Victor Hănescu va fi premiat pentru întreaga activitate în Cupa Davis. În ultima zi a întîlnirii de la Bucureşti, Adrian Ungur îl va întîlni pe Elias Ymer, de la ora 11.30, iar Marius Copil va juca împotriva lui Christian Lindell.

Echipa care va cîştiga întîlnirea va rămîne în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  12 Septembrie 2014, 11:24
Postat de secundul pe 11 Septembrie 2014, 15:49

Bineinteles ca exista jucatori execrabili, pe care si Crivoi ii invinge fara probleme. Cei din Ungaria de exemplu, chiar si cei din Bulgaria exceptandu-l pe Dimitrov. Dar asta nu inseamna ca mai sper la echipa de Cupa de Davis a Romaniei cat timp Pavel l-a bagat pe Ungur in Ucraina in locul lui Copil desi e un operat pe ciment si nici mental nu poate mai mult pe acea suprafata! Si Hanescu sa ne lase, de la Cneaz n-am mai avut un jucator ATP serios. Hanescu a avut totusi o perioada buna. Victor limitat ca si gandire si mentalitate, n-a schimbat antrenorul o data in viata lui. A avut talentul lui Cilic. Pacat! De Hanescu n-am ce sa zic dar nu si-a atins maximul niciodata in tenis.

Limitatul Hanescu i-a batut pe Wawrinka sau Mirnii in Cupa Davis,poate ca in multe momente putea face mai mult,dar hai sa nu vorbim de el ca de pustii aia ce au luat 5-0 atunci in Olanda,de nu stiau nici racheta sa o tina in mana

pystaru
pystaru  •  11 Septembrie 2014, 18:11

In sfarsit dupa o groaza de timp avem si noi un dublu competitiv, doi fost campioni la dublu juniori.

secundul
secundul  •  11 Septembrie 2014, 15:53

Sau cat timp restul ne-au amagit si nu au luptat ca ucrainienii. Respect lui Mergea si chiar si lui Tecau! Horia insa daca nu-si schimba partenerul, nu va mai ajunge niciodata unde a fost cu Lindstedt. Si-l va schimba la un moment dat dar anii trec. Decat sa joace cu Rojer, mai bine o face cu Mergea si avem pereche romaneasca in ATP. Variante bune de dublu pentru Tecau ar fi brazilieni, am vazut brazilieni buni de top 10, Kubot, poate un Granollers si cam atat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează