SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Șarapova, atacată din toate părțile » Un fost lider WTA se revoltă împotriva rusoaicei: "Este o lipsă de respect"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 14:05

Caroline Wozniacki, fost lider WTA, s-a revoltat după ce Șarapova a primit wild-card la turneul de la Sttutgart, la 15 luni după ce a fost suspendată pentru că s-a dopat cu Meldonium.

"Regulile sunt încurcate. Sunt în favoarea celor care fac ce vor. Cred că oricine merită o a doua șansă, dar în același timp cred că dacă un jucător este supendat pentru dopaj, trebuie să o ia de jos și să se lupte pentru a ajunge în top.

Cred că este îndoielnic ca un jucător care este suspendat, indiferent de cine e, să joace la un turneu (n.r. turneul începe pe 24 aprilie, iar suspendarea Șarapovei expiră pe 26). Este o lipsă de respect față de restul jucătoarelor și față de WTA", a spus Wozniacki, potrivit BBC.

În ultimul timp, Kyrgios, Tsonga și Muguruza au avut declarații dure la adresa rusoaicei.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
jalabert
jalabert  •  12 Martie 2017, 18:12

kyrgios si tsonga doi cocalari care numai lectii de moralitate pot da. daca vorbea un sportiv curat si civilizat intelegeam dar toti murdarii se gasesc sa dea lectii. muguruza mai bine ar vorbi de *** nadal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

225712701123912
Tudor Costea  •  12 Martie 2017, 17:05

Halep este labila psihic de aceea nu va castiga un grand slam niciodata in viata ei. Dupa ce se va retrage dopata de Serena rusoaica poate castiga multe grand slamu-ri.

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Martie 2017, 17:04
Postat de lapusneanul pe 12 Martie 2017, 15:40

inca ceva, trebuie sa te hotarasti cu cine tii, *** ....***, ai uitat cand mancai ceva cu polonicul ca neubert are pungulite fermecate...?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează