SPORTURI  »  TENIS  »  TOP

Șarapova, detronată după 11 ani » Pagube serioase aduse de scandalul de dopaj

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 14:02

Serena Williams a detronat-o pe Maria Șarapova în clasamentul celor mai bine plătite sportive ale planetei, realizat de Forbes.

Șarapova a condus acest top timp de 11 ani, grație numeroaselor contracte publicitare încheiate de-a lungul carierei, însă în urma scandalului de dopaj, rusoaica a pierdut o serie de sponsori importanți, printre care Nike, Porsche sau TAG Heuer.

În ultimul an, Serena Williams a avut câștiguri de peste 29 de milioane de dolari, în timp ce Șarapova a avut venituri de aproximativ 22 de milioane de dolari și o pierdere de 8 milioane față de anul precedent.

Maria Șarapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la un test antidoping efectuat la începutul acestui an, la Australian Open, și a fost suspendată provizoriu din circuit începând cu luna martie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Iunie 2016, 16:16

"In ultimul an", adica in 2015? Daca la asta va referiti nu avea cum un scandal izbucnit in martie 2016 sa reduca cu 8 milioane veniturile Sarapovei din 2015. In sfarsit, poate e vorba de ultimele 12 luni. Sau poate pur si simplu veniturile din publicitate ale rusoaicei au scazut din alt motiv si adevarata scadere o vom vedea in acest an. In sfarsit, nu e foarte important, nici macar nu e o stire legata nemijlocit de sport, dar e un pic cam neclar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează