SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Șarapova e atactă din toate părțile înainte de revenirea pe teren: "Sunt un pic şocată referitor la ce se întâmplă la turneul de la Stuttgart. Dar ea este Maria, ce poți face?"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 19:04

Ceha Barbora Strycova, jucătoare ce la rândul ei a fost suspendată pentru dopaj în urmă cu patru ani, a comentat în termeni duri revenirea rusoaicei Maria Șarapova în circuit.

"Nu sunt prietena ei. Nu cred că are vreo prietenă în circuit. Cred asta pentru că ea nu vorbeşte cu nimeni"

Cred că nu e în regulă. Cred că atunci când faci ceva de acest fel trebuie să fii pedepsită şi eşti pedepsită prin faptul că nu joci. Nu am nimic cu ea. 

Dar, bineînţeles, ea este Maria şi ce poţi face? Nu o să mă enervez din cauza asta, dar sunt un pic şocată referitor la ce se întâmplă la turneul de la Stuttgart. Dar nu pot schimba nimic, aşa că nu mă gândesc la asta", a spus Strycova, potrivit dailymail.

  • Maria Șarapova e foarte aproape  de revenirea în circuit, urmând să se întoarcă pe teren la finalul lui aprilie, în turneul de la Stuttgart.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează