SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Șarapova, în mijlocul unui scandal în Rusia după ce n-a intrat pe teren la Fed Cup

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 18:44

Maria Șarapova are un început de an slab din punct de vedere sportiv, iar acum a intrat și într-un scandal în Rusia, unde a refuzat să joace pentru țara sa în Fed Cup.

Rusia n-a avut nici o șansă în fața Olandei pe teren propriu, deși oaspeții au venit cu o echipă net mai slabă decît cea a Rusiei și au cîștigat cu 3-0.

Jurnaliștii ruși au găsit-o printre vinovate pe Maria Șarapova, care a refuzat să joace. Publicația Sport-Express a criticat-o dur pe Mașa și a tras-o la răspundere pe Anastasia Mîșkina, căpitanul nejucător al Rusiei, pe care o acuză că a selecționat-o pe Șarapova în detrimentul Anastasiei Pavliucenkova, doar pentru a prinde Olimpiada, jucătoarea fiind ușor accidentată.

Reporter rus: Mulți spectatori au venit doar pentru a o vedea pe Șarapova. Știați că nu va juca, nu credeți că această abordare e nedreaptă pentru public?

Anastasia Mîșkina: Joi seară a devenit clar că Maria nu va juca. Era normal ca ea să fie în lot. Într-adevăr, unii spectatori au venit pentru a o vedea pe Maria, dar au existat și oameni care au venit pentru tenis și pentru a sprijini echipa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
merace
merace  •  08 Februarie 2016, 21:52
Postat de nea_vanea.60 pe 08 Februarie 2016, 20:55

nationalele au cazut in derizoriu! conteaza doar banul

asa ziceam si eu prima oara cand am pierdut la pariuri, dar am trecut peste asta! incearca si tu! :D hahaha

merace
merace  •  08 Februarie 2016, 21:49
Postat de ottobraun pe 08 Februarie 2016, 21:02

nu cred ca era Serena si nici publicul american era ostil , cred ca asa au indrumat o familia sunt foarte multi rusi care sunt ovationati in state :hochei, balet,baschet care au cetatenie!

posibil, dar nu aia rusi care ar putea demola o vedeta autohtona ca Serena! :D

ottobraun
ottobraun  •  08 Februarie 2016, 21:02
Postat de merace pe 08 Februarie 2016, 20:54

Masha locuieste in Florida, parca, dar cat timp SUA o au pe Serena, nu cred ca ar lua-o pe Masha in nationala. Publicul american nu e prea afectuos cu rusii, dupa atatia ani de razboi rece... :D

nu cred ca era Serena si nici publicul american era ostil , cred ca asa au indrumat o familia sunt foarte multi rusi care sunt ovationati in state :hochei, balet,baschet care au cetatenie!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează