SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Șarapova își atacă adversarele din circuitul WTA: "Sunt înverşunate pentru că nu vorbesc cu ele despre shopping şi noii iubiţi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 21:26

Mai mulți organizatori de turnee WTA s-au oferit să-i dea Mariei Șarapova wild carduri, după ce aceasta a revenit în tenis după suspendarea de dopaj. Vestea n-a fost pe gustul adversarelor Mariei, care au criticat-o pe rusoaică.

Șarapova susține că adversarele care o critică, printre care Garbine Muguruza și Caroline Wozniacki, ar fi invidioase pe ea.

"Mi-am ispăşit pedeapsa, aşa că de unde această inverşunare? Problema e că nu vorbesc cu fetele în vestiar despre noile lor maşini, shopping şi noii iubiţi. Discuţiile acestea le păstrez pentru prieteni.

Obiectivul meu este să fiu profesionistă, să îmi fac treaba şi să fiu respectată", a declarat Șarapova pentru "Le Parisien".

Suspendarea Șarapovei va expira peste o săptămână, iar primul turneu la care va juca va fi cel de la Stuttgart (24-30 aprilie).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
tihi
tihi  •  17 Aprilie 2017, 20:12

Sharapova are dreptate.Este una dintre cele mai mai bune tenismene a lumii...vinovatia ei personala nu a fost demonstrata...Succes Maria !!!

joe_
joe_  •  17 Aprilie 2017, 17:32
Postat de catalynn pe 17 Aprilie 2017, 00:06

A platit?! Cum anume?! I s-au retras trofeele precum lui Armstrong?! O suspendare, si aia redusă, e praf in ochii prostimii, insa uite ca unii ca tine pun botu' ....

Substanta a fost adaugata pe lista de dopaj la 1 Ianuarie 2016, ceea ce inseamna ca ea a participat dopata doar la AO de unde i s-au retras punctele si premiile in bani. Deci da, a platit. Iar depre faptul ca primeste wildcard-uri in loc sa o ia de jos din calificari si turnee ITF, probabil ca e frustrant pentru celelalte jucatoare, dar faptul ca le primeste sunt rezultatul imaginii pe care si-a construit-o inainte de scandalul de dopaj si lipsa unui regulament strict in ceea ce priveste revenirea in circuit a jucatorilor suspendati. Iar cu cat mai mult "scandal" pe marginea subiectului, cu atat mai mult interes pentru revenirea Sharapovei... si bineinteles cu atat mai mult interes pentru a-i oferi wildcard-uri.

capca1
capca1  •  17 Aprilie 2017, 10:27

Păi, să vobească cu alea de-și bagă-n venă, ar avea subiecte comune, zic !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează