SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Şarapova, noi declarații despre Simona Halep: "Niciodată nu m-am comportat aşa!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 09:58

Maria Şarapova, 30 de ani, a vorbit la emisiunea Good Morning America despre parcursul său la US Open şi a lăudat-o pe Simona Halep, pe care a învins-o în turul la turneul american, scor 6-4, 4-6, 6-3.

"Niciodată nu m-am comportat aşa dupa un meci din primul tur. Când am văzut tragerea la sorţi, am ştiut că va fi un meci extrem de urmărit. Am întâlnit o jucătoare extrem de bună şi extraordinară, care ocupa locul doi. Ştiam cât de mult contează meciul acesta pentru amandouă, dar în special pentru mine.

US Open a fost incredibil pentru mine. Am trecut peste toate dezamăgirile din ultima perioadă. Mi-am îndeplinit visul de a reveni în tenis. Ştiam că nu îmi voi încheia cariera cu suspendarea aceasta. Înseamnă foarte mult pentru mine că am revenit. Niciodată nu m-aş fi aşteptat să fiu atât de emoţionată la revenirea pe teren", a spus Şarapova.

Ulterior, Şarapova a fost eliminată în optimi, fiind învinsă de Anastasija Sevastova, scor 7-5, 4-6, 2-6. Şarapova a revenit în acest an în circuit, după o suspendare de 1 ani şi jumătate după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Septembrie 2017, 14:36

dopata o sa ajunga sa fie huiduita pe mai toate arenele

bulletproof
bulletproof  •  14 Septembrie 2017, 08:01

MaSha a fost, este și va rămâne, cel puţin pt mine o mare campioană ! Incidentul 'meldonian' a fost o întâmplare nefericită, poate ... 'premeditată' !!! Încă n-am citit cartea, dar sunt sigur că reflectă o ... STARE DE SPIRIT, a unei persoane foarte sensibile !!!

mishu_74
mishu_74  •  13 Septembrie 2017, 19:43

fantastic ce calitate slaba pot avea articolele din ''ziarul'' vostru. bine, articole este enorm de mult spus. titluri care mai de care mai bombastice, indemnand la circ ca sa dea lumea clic, apoi dati niste declaratii care nu au nici un raport cu titlul...cred ca nici in lumea a 4-a nu se face presa in halul asta. nici nu are rost sa mai scriu ce sentimente ma incearca citind pe site-ul vostru.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează