SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Șarapova, pusă la punct de antrenorul lui Williams: "Cea mai mare bucurie a Mariei e când Serena nu participă"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 18:15

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a scos în evidență superioritatea jucătoarei sale în fața rivalei Maria Șarapova.

"Când Maria intră într-un turneu, cea mai bună veste posibilă pentru ea e că Serena nu participă. Serena e o sportivă mult mai bună decât Șarapova, e cea mai bună din istorie. A dominat-o tot timpul pe Maria", a declarat Mouratoglu pentru New York Post.

23 de turnee
de Mare Șlem a cucerit Serena Williams (35 de ani). Șarapova (30 de ani) a câștigat doar 5

Ulterior, acesta a continuat atacul la adresa Șarapovei, punând sub semnul întrebării decizia organizatorilor de la US Open de a-i acorda rusoaicei un wild-card.

"Cine e suspendat pentru doping nu ar trebui să primească wildcard-uri la turnee, ci trebuie să plătească pentru greşelile comise.

Pentru orice director de turneu e excelent să o aibă pe Şarapova la start, pentru că stadionul se umple, sponsorii sunt fericiţi şi ai rating. Dar las-o mai întâi să merite prezenţa, să câştige pe teren şi să urce în clasament. Nu e vorba despre Maria în mod special, aş vorbi la fel indiferent de subiectul discuţiei", a declarat Mouratoglou. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tihi
tihi  •  04 Septembrie 2017, 09:22

Este adevarat ca Serena a fost mai buna ca Sharapova,dar nu ai dreptul sa faci remarci ironice la adresa sportivilor.Turcul este un nesimtit dincolo de adevar! Sharapova a fost,este si va fi inca o jucatoare de elita !!Sa ajungi in optimi la grand slamul american dupa 2 ani de inactivitate si accidentari, este un lucru de apreciat !!

1168577049953027
Doru Oprea  •  04 Septembrie 2017, 00:02

wowmasha

merace
merace  •  03 Septembrie 2017, 23:10

Dar mai interesant ar fi daca GSP ar posta articol cu live-score la oricare meci de GS, macar de la optimi in sus, indiferent daca joaca o romanca sau nu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează