SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Scandal de proporţii în tenis! Preşedintele Federaţiei din Rusia a fost suspendat pentru că s-a referit la Venus şi Serena Williams ca la "fraţii Williams"

Serena Williams, foto: reuters
Serena Williams, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 13:29

Preşedintele Federaţiei Ruse de Tenis a fost suspendat de către WTA pentru un an şi amendat cu 25.000 de dolari, după ce a făcut cîteva comentarii în care a pus sub semnul întrebării sexul surorilor Williams.

Invitat la o emisiune TV din Rusia, alături de fosta mare jucătoare Elena Dementieva, Shamil Tarpischev s-a referit la Venus şi Serena Williams ca la "fraţii Williams". Dementieva nu a gustat ceea ce a părut a fi un fel de glumă, iar Tarpischev a continuat: "E înspăimîntător să te uiţi la ele".

Oficialii WTA au anunţat că vor să-l suspende pe Shamil Tarpischev de la şefia Kremlin Cup, turneu disputat în Rusia. În plus, declaraţiile rusului au fost sancţionate cu amenda maximă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
spivak
spivak  •  18 Octombrie 2014, 17:47

Rusul are haz.

mario_seppona
mario_seppona  •  18 Octombrie 2014, 16:38

mai bine ar fi venit cu o idee, ca tenisul sa se joace pe categorii! ca la box! sa fie toata lumea multumita! jucatoarele de la categoria musca sa se bata intre ele, cele de la categoria "girafa urlatoare" sa se bata inte ele, iar cele de la supergrea... totusi lasand gluma la o parte, serena williams este una dintre cele mai bune jucatoare pe care le-a avut tenisul feminin in toata istoria lui! si galagie sau mistouri nu fac decat jucatoarele sau suporterii celor care au capatat in fata ei un mare complex de inferioritate!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Octombrie 2014, 16:09

A fost sanctionat pentru ca a rostit un neadevar: nu sunt frati, ci verisori!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează