SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Scandal în circuitul WTA din cauza Șarapovei! O fostă câștigătoare de Grand Slam se revoltă după decizia TAS: "De acum înainte, toți pot face asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 12:14

Decizia TAS de a-i reduce Mariei Șarapova pedeapsa după ce a fost prinsă dopată cu Meldonium, de la 2 ani la un an și două luni, stârnește controverse în circuitul WTA.

Samantha Stosur, fostă câștigătoare a turneului de la US Open în 2011, a criticat decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

"Nu îmi vine să cred că i-au redus pedeapsa. Nu mai am cuvinte. Nu pot să îmi dau seama cum a reușit sa scape cu scuza că nu a știut ca folosește o substanță interzisă. Așa ia naștere un precedent pentru sportivi. De acum inainte, poți să vii și să spui că nu e vina ta.

Eu am discutat și cu mai multe persoane și toate au aceeași părere. Am avut-o și inainte și o avem și acum, când s-a dat verdictul. Nu sunt mulți oameni care să fie de partea ei", a spus australianca de 32 de ani, potrivit Tenis World Italia.

Șarapova, 29 de ani, a fost depistată pozitiv în februarie 2016 și va putea reveni pe teren în aprilie 2017.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
merace
merace  •  11 Octombrie 2016, 21:02

titlul corect ar trebui sa inceapa cu REACTIE, nu cu SCANDAL. E REACTIE fiindca e vorba de o declaratie de presa ca reactie la o situatie. Ar putea fi PROTEST daca ar fi o reactie cu mai multi participanti. Si ar fi SCANDAL doar daca in urma reactie s-ar declansa o situatie de criza in WTA, cu ancheta si investigatii... Nu e SCANDAL cand unul reactioneaza si presa se bucura ca si cum e disperata dupa rating...

merace
merace  •  11 Octombrie 2016, 20:28

SCANDALos e titlul articolului, ca nu e vorba de niciun scandal real... Reactii pertinente din partea jucatoarelor nu sunt neaparat scandaluri, decat asa le interpreteaza presa sportiva in titluri SOColante si BOMBAnistice! :D

dumiwow
dumiwow  •  10 Octombrie 2016, 17:27

Dragos Ionescu • 10 Octombrie 2016, 16:31 Sarapovei i s-a ridicat suspendarea,pt.ca surorile Wiliams au fost deasemenea prinse ca s-au dopat,"din motive medicale"aiurea,iar federatia nu vrea sa le suspende. Eu cred ca toate trei,trebuie suspendate pe viata. Adevarat ai grait Dragos.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează