SPORTURI  »  TENIS  »  AMENINȚĂRI

Scandal monstru în tenis » Amenințări groaznice la adresa unei jucătoare: "Sper că cineva te va omorî. Dacă te prind, îți rup picioarele, urâto!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 12:36

Jucătoarea olandeză Richel Hogenkamp (25 de ani, 100 WTA) a fost amenințată și jignită dur de un parior, după ce aceasta a pierdut un meci în faza optimilor de finală de la turneul de la 's-Hertohenbosch (Olanda).

Reprezentanta gazdelor a pierdut un meci extrem de disputat cu croata Ana Konjuh, scor 6-4, 3-6, 4-6. La scurt timp de la terminarea meciului, ea a primit un mesaj de amenințare pe Twitter de la un parior care spunea că a pierdut 1.500 de dolari pe partida respectivă. 

"Sper ca toți din familia ta să moară de cancer cerebral. Sper că cineva te va omorî cu două gloanțe! Am pierdut 1.500 de dolari din cauza ta, c***ă nenorocită. Dacă te prind vreodată, îți rup picioarele, urâto! Ești cea mai urâtă persoană pe care am văzut-o", a fost mesajul primit de jucătoarea olandeză pe facebook.

Jucătoarea a răspuns printr-un un mesaj ironic pe Twitter: "Mulțumesc pentru dragostea arătată".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
merace
merace  •  17 Iunie 2017, 21:54

Orice stire ar trebui sa fie utila, de bine si adevarata. Asta, de bine clar nu e, iar utila, cui naiba ii poate fi?! Iar despre adevar, zice doar ca un idiot care a pariat 1500 de dolari nu stia ca nu e obligatoriu sa castigi la pariuri! :D hahaha

1359100477458300
Ifrim Paul  •  17 Iunie 2017, 18:50

Frumoasa stire, halal gazeta

onduku
onduku  •  17 Iunie 2017, 16:30

Asa, si care-i problema? Cine o pune sa stea pe internet daca e jucatoare profesionista? Si asa joaca ca nesimtitii multi jucatori, blatisti... Are posibilitatea sa ii dea block! Si lui si la inca 10. Doar nu-ti pui mintea cu de astia. Insa eu taxez si atitudina sportivilor, care joaca jenant uneori. Totusi tenisul sport individual, nu ai o zi buna si s-a dus tot. Pariorii astia idioti sa isi asume, chiar si blatul din nefericire. Nu asa se joaca, sa pui sume mari, pui sume mici in bucati. Daca pui.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează