SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Schimbare de epocă? Nick Kyrgios a încheiat seria fenomenală a lui Djokovici la Indian Wells! Partidă senzațională în sferturi

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 16 martie 2017 11:35

Novak Djokovici, campion de cinci ori la Indian Wells, a fost eliminat în optimile de finală ale competiţiei, după ce a fost învins de australianul Nick Kyrgios, în două seturi, scor 6-4, 7-6 (3), conform Guardian.

Astfel, sârbul îşi încheie o serie impresionantă de victorii la turneul american, 19 la număr. Acesta nu mai pierduse aici din 2013, când era eliminat de Juan Martin Del Potro, în semifinale. În următorii trei ani (2014, 2015, 2016) avea să câştige de fiecare dată Indian Wells.

Primul set al duelului celor doi s-a încheiat după 47 de minute, iar australianul s-a impus cu 6-4, profitând de serviciul pierdut de Nole în primul game. În cel de-al doilea, aceştia au mers cap la cap, până în tie-break, unde Kyrgios şi-a adjudecat două puncte pe serviciul sârbului şi a câştigat partida, în o oră şi 54 minute de joc.

Este a doua victorie din tot atâtea meciuri posibile pentru jucătorul de 21 de ani, care l-a mai învins o dată pe numărul 2 ATP, tot în acest an, la turneul de la Acapulco.

14 aşia reuşit Kyrgios, faţă de doar 3 înregistraţi de Djokovici

"Mă simt foarte bine, ştiam ce aveam de făcut astăzi. Întotdeauna va fi greu contra lui, este un adevărat campion", a spus Kyrgios, după meci, conform The Guardian.

"Seria mea de victorii aici a fost incredibilă. Trebuia să se încheie undeva. Din păcate, asta s-a întâmplat astăzi", a spus şi Djokovici.

În faza următoare, australianul, poziţia 16 ATP, va da peste Roger Federer, care a trecut de Rafael Nadal în optimi, tot în două seturi, 6-2, 6-3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
343641955970734
Cristian Stan  •  16 Martie 2017, 12:58

Cum adică ''Partida senzațională în semifinală''dacă de abia s-a calificat în sferturi:))?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează