SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Schimbare de lider în clasamentul WTA » Diferență extrem de mică față de locul 2! Cum arată top 10 mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 10:54

WTA a publicat noul clasament WTA, după terminarea turneului de la Wimbledon, câștigat de Garbine Muguruza.

Noul lider WTA este Karolina Pliskova. Cehoaica a profitat de faptul că Angelique Kerber nu a repetat performanța de anul trecut, când a ajuns în finala de la Wimbledon, și a trecut pe primul loc, având 6.855 de puncte.

Simona Halep se menține pe locul 2, având 6.670 de puncte, românca fiind urmată de fostul lider, Angelique Kerber, cu 5.975.

Konta, semifinalistă la Wimbledon, a urcat 3 locuri și este pe 4, cu 5.110, iar Muguruza a urcat 10 poziții, fiind pe 5.

În top 10 WTA mai sunt Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Svetlana Kuznețova, Venus Williams și Agnieszka Radwanska.

 wta

Sorana Cîrstea a urcat 10 locuri și este acum pe locul 53, fiind a doua româncă în clasament WTA. Monica Niculescu este pe locul 56, după ce a coborât 5 locuri, iar Irina Begu a urcat 6 poziții și este pe locul 58.

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
timm
timm  •  18 Iulie 2017, 11:51

Felicitari Wim Fisette.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează